رکنا: این نان محلی با روغن حیوانی طعمی بینظیر را به سفرهها هدیه میدهد.
به گزارش رکنا، پخت نان گرده سنتی، یادگاری خوشعطر از میراث غذایی اقوام لر، لک، کُرد و دیگر مناطق ایران است که با ترکیباتی خاص نظیر آرد گندم، زیره، پیاز و زردچوبه و روشی باستانی زیر خاکستر تهیه میشود.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.