به گزارش خبرنگار مهر، حسن ساسانی ظهر سه شنبه در نشست مدیریت بحران در ناترازیهای آب و برق، اظهار کرد: ذخیره کنونی سد زایندهرود ۳۷۴ میلیون مترمکعب است. این میزان نسبت به ۳۹۵ میلیون مترمکعب سال گذشته و متوسط بلندمدت ۹۰۳ میلیون مترمکعب کاهش چشمگیری نشان میدهد.
وی افزود: تنها ۳۰ درصد مخزن سد آب دارد و چشمانداز روشنی برای بهبود بارشها وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اصفهان با اشاره به ورودی ۵۷۸ میلیون مترمکعبی آب به سد از ابتدای سال آبی (مهر ماه ۱۴۰۳) تاکنون، گفت: این رقم سال گذشته در چنین روزی ۵۳۰ میلیون مترمکعب بوده اما همچنان از متوسط دوره بلندمدت که (۸۱۴ میلیون مترمکعب) بوده کمتر است.
به گفته ساسانی، خروجی سد نیز از ابتدای سال آبی کنونی ۴۹۸ میلیون مترمکعب بوده درحالی که میزان خروجی سال گذشته ۵۸۴ میلیون مترمکعب و در دوره بلند مدت تا این تاریخ ۷۰۰ میلیون مترمکعب بوده است.
وی میزان بارش در ایستگاه چلگرد را ۹۶۶ میلیمتر اعلام کرد و افزود: این میزان بارش نسبت به سال گذشته که یک هزار و ۴۱ میلیمتر و متوسط بلندمدت یک هزار ۳۲۶ میلیمتر بوده کاهش یافته است.
ساسانی بر ضرورت صرفهجویی در بخشهای کشاورزی، صنعت و شرب تأکید کرد و گفت: آب مسئلهای چند وجهی و کالایی ارزشمند است و مدیریت آن نیازمند همکاری همه دستگاهها و ذینفعان است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اصفهان همچنین به اجرای طرحهای تعادلبخشی اشاره کرد و گفت: این طرحها شامل نصب کنتورهای هوشمند، جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز و کنترل برداشتهای مازاد است.
وی هشدار داد: تأمین آب پایدار خط قرمز مدیریت منابع آب است و مدیریت حجم موجود باید با دقت انجام شود.