به گزارش خبرنگار مهر، کمال اکبری عصر چهارشنبه در نشست کمیسیون علمی رسانه همایش یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم، با ارائه بخشهایی از مقاله خود، از تحولات گسترده در عرصه هنر و رسانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: توجه حوزویان به هنر و رسانه در این دوران بهمراتب بیشتر از قبل از انقلاب شده است. تأسیس نهادهایی همچون دانشکده دین و رسانه و مرکز پژوهشهای اسلامی صداوسیما، نشان از این تحول بزرگ دارد.
وی افزود: در سالهای اخیر، برگزاری رویدادهایی مانند جشنواره اشراق و هنر آسمانی بسترهایی را فراهم کرده که طلاب بیشتری با دغدغههای لازم وارد عرصه هنر و رسانه شوند و در این مدت، گروهی از طلاب و فضلای حوزه در زمینه تولید آثار هنری بهویژه در سینما درخشیدهاند و برخی از آنها جوایز جشنواره فیلم فجر را نیز کسب کردهاند.
اکبری همچنین با اشاره به این نکته که هنوز نیاز به کارهای فقیهانه و عالمانه در حوزه هنر و رسانه احساس میشود، تصریح کرد: ورود طلاب به این عرصهها باید بهگونهای باشد که به هویت و رسالت طلبگی آنها آسیبی وارد نشود که از این رو، ضروری است تا بر مباحث فقهی و علمی در این حوزهها بیشتر تأکید شود.
وی گفت: ارتباط حوزه علمیه قم با رسانهها در حال حاضر حتی از مراکز مهم دینی مانند الازهر مصر نیز عمیقتر است.
رئیس دانشکده دین و رسانه خاطرنشان کرد: برای گسترش این تعاملات و تقویت حضور مؤثر در عرصههای رسانهای، نیاز به برنامهریزی و آسیبشناسی دقیقتر داریم.