به گزارش خبرنگار مهر، احسان مهاجری شامگاه چهارشنبه در آئین افتتاح بوستان شورا واقع در جاده قدیم اصفهان با اشاره به تکمیل و بهرهبرداری این پروژه شهری، اظهار کرد: این بوستان با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و ایجاد فضایی ایمن و دلپذیر برای خانوادهها به اجرا درآمد. امیدواریم این مجموعه بتواند نقشی مؤثر در توسعه سرانه فضای سبز و تقویت پیوندهای اجتماعی ایفا کند.
وی با اشاره به اهمیت این پروژه افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی بوستان شورا و نیاز محسوس منطقه به فضای تفریحی، تلاش شد در طراحی آن به جنبههای زیستمحیطی، ورزشی و فرهنگی توجه ویژهای شود. توسعه پروژههایی از این دست همچنان در اولویت برنامههای شهرداری قرار دارد.
در ادامه مراسم، سید حسن علوی رئیس شورای اسلامی شهر گلپایگان با اشاره به برنامههای دوره ششم شورا بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ و همزمان با آغاز فعالیت شورای جدید، بازدیدهای میدانی از محلات مختلف شهری، بهویژه مناطق حاشیهای، در دستور کار قرار گرفت. در این بازدیدها، مشکلات و نیازهای محلات احصا شد تا بتوان در طول دوره شورا، بین ۱۰ تا ۱۲ بوستان محلی را به بهرهبرداری رساند.
وی افزود: در هفته شوراها و ایام دهه کرامت، سه پروژه مهم شامل «بوستان شورا» در جاده قدیم اصفهان، «بوستان معراج» در بلوار آیتالله محمودی و «بوستان تندرستی» در بلوار توحید واقع در منطقه شهرک الوند به بهرهبرداری رسیدند. همچنین پروژه آزادسازی و تعریض دیوار ایستگاه تحقیقات دامپروری در منطقه صفاییه نیز به اجرا درآمد.
رئیس شورای شهر گلپایگان با اشاره به اعتبارات هزینهشده گفت: برای آزادسازی و تملک زمینهای بوستان شورا بالغ بر ۱۴.۵ میلیارد ریال و برای احداث آن نیز بیش از ۸.۵ میلیارد ریال هزینه شده است. با توجه به رویکرد ویژه شورا در توجه به مناطق کمتر برخوردار، این بوستان به نام «شورا» نامگذاری شد.
علوی ادامه داد: عملیات اجرایی بوستان شورا از دیماه ۱۴۰۳ آغاز شد و طبق برنامهریزیها، در زمان مقرر به بهرهبرداری رسید. با افتتاح این سه بوستان، در مجموع ۱۱ هزار و ۳۰۰ مترمربع به فضای سبز شهرستان گلپایگان افزوده شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت دیوار ایستگاه تحقیقات دامپروری اشاره کرد و گفت: در پی درخواست شهروندان برای بهسازی و ایمنسازی این دیوار و در راستای توافقنامهای با مدیران ارشد استانی و کشوری، مقرر شد دیوار بلوکی موجود حفظ شده و با نصب پلاک و سیم خاردار ایمنسازی شود. در جلسهای که فروردینماه امسال در فرمانداری برگزار شد.
وی گفت: هزینه اجرای فنس برای این دیوار حدود ۶ میلیارد ریال برآورد شد که نه در توان مالی ایستگاه تحقیقات بود و نه شهرداری. به همین دلیل مقرر شد این دیوار بهگونهای ایمنسازی شود که افزون بر رعایت ملاحظات فنی، زمینه لازم برای احداث یک بوستان محلی در منطقه صفاییه نیز فراهم گردد.