به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ سردار فضل الله کفیل مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین کشور، عصر پنج شنبه در مراسم اجلاسیه مجمع بسیجیان استان کرمان گفت: در سال ۱۴۰۳ که ما خدمت حضرت آقا مشرف شدیم فرمودند که بسیج را باید تقویت کرد.
او بیان کرد : رهبری تاکید کردند که یکی از راهکارهای تقویت بسیج، این است که باید به عنوان بازوی اجرایی و فعال برای دستگاههای اجرایی کشور نقشآفرینی کند.
مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین افزود : از سوی دیگر، بسیج یک فرهنگ است و بسیجی یک فرهنگ را اجرایی میکند.
سردار کفیل گفت: در فرهنگ بسیجی، بسیجی نمینشیند؛ بلکه بسیجی حرکت میکند و برای حل مشکلات اقدام میکند.
وی افزود: یکی از ظرفیتهای بسیار اساسی بسیج همین مجلس نخبگان است و این مجلس نخبگانی را باید قوه عاقله شهرستانها و استانها بدانیم؛ چرا که همه ما دنبال حل مشکلات حوزه مدیریتی خودمان هستیم.
سردار کفیل بیان کرد: در اجرای طرح نفس ۶ هزار کودک نجات پیدا کردند و این نشان میدهد که این طرح، طرح موفقی است؛ که سرمایهگذاری سنگینی در این موضوع انجام شده است
وی با بیان اینکه فضای مجمع بسیجیان و مجلس نخبگانی باید با قوت ادامه پیدا کند، تصریح کرد: یکی از راههای ادامه این مسیر استقبال مدیران است.
مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری، گفت: رهبر انقلاب بر این نکته تأکید دارند که شعار سال نباید تنها به عنوان یک موضوع تبلیغاتی مطرح شود.
سردار کفیل افزود: باید به راهکارهای عملی این شعار توجه کنیم و آن را در عمل پیادهسازی کنیم تا به روزی برسیم که کمترین مشکلات و چالشها را در جامعه شاهد باشیم.
سخنان فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان
سپس فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز از فعالیت بیش از ۲ هزار نخبه استانی در قالب مجمع بسیجیان استان کرمان خبر داد.
سردار محمد علی نظری با تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا (ع) گفت: مجمع بسیجیان استان کرمان با هفت کارگروه استانی و گروههای شهرستانی تشکیل شده است.
او افزود: این مجمع با حضور مسئولین کارگروهها، فرمانداران، مسئولین استانی و نمایندگان مجلس دور هم جمع شدهاند و هدف از آن بررسی طرحهای نمونه و تبادل نظر در مورد آنها است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار نفر از نخبگان استانی و دلسوزان در این کارگروهها مشارکت دارند گفت: این کارگروهها در زمینههای مختلف شامل بهداشت و درمان، مدیریت، حکمرانی، اقتصاد، علم فعالیت میکنند.
نظری گفت: در طول سال، این کارگروهها با توجه به مسائل هر منطقه، در داخل گروهها و هیئتهای اندیشهورز راهکارهایی برای حل مشکلات پیدا کرده و آنها را به طرحهای اجرایی تبدیل میکنند.
او اعلام کرد : این طرحها سپس به مجمع بسیج استان ارسال شده و بهترین راهکارها که در سطح استانی مشابه ندارند، انتخاب میشوند.
وی ادامه داد: این طرحها به مسئولین مربوطه مانند فرمانداران، استانداران و مدیران دستگاههای اجرایی ارائه میشود تا برای حل مشکلات مردم استفاده شود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان عنوان کرد: طرحهایی مانند مقابله با سقط جنین و نجات زندگی افراد در این زمینه بهویژه در بخش بهداشت و درمان، نشاندهنده اثرات مثبت این گروههاست و در واقع، بیش از ۳۰۰ یا ۴۰۰ نفر از سقط جنین انصراف داده و به زندگی بازگشتند.
وی افزود: ما آمادگی داریم که در بحث ترافیک شهری از طریق هوش مصنوعی به شما کمک کنیم تا ترافیک شهری را کنترل کنیم.
سردار نظری، گفت: بزرگترین سرمایهای که میتوان برای تولید به کار برد، استفاده از هوش و ذکاوت نخبگانی است که در این کارگروهها در کنار هم ساعاتی طولانی برای حل مشکلات مردم فکر میکنند.
48