به گزارش همشهری آنلاین زهرا زهروز آذر در این گفت و گو درباره گشت ارشاد، عنوان کرد: «فکر نمیکنم کسی طرفدار گشت ارشاد باشد. در همه جلساتی که میروم، به اصولی رسیدهایم. از جمله اینکه کرامت زنان باید حفظ شود. دو قطبی نباید ایجاد شود و ما نمیخواهیم کاری کنیم که به ایجاد تنش منجر شود. اما دو نگاه وجود دارد اینکه ریشه کار فرهنگی است. کسی که در یک خانواده مذهبی به دنیا نیامده و نحوه پوشش را درک نکرده، مستلزم کار فرهنگی طولانی مدت است و باید با او صحبت کرد. از آن طرف عدهای معتقدند باید کار سلبی و رویکرد قضایی داشته باشیم. نگاه رئیس جمهور آن است که مبتنی بر داده و کار کارشناسی باید حرکت کنیم: یکی از پیمایشهای اخیر نشان داد که بیش از ۸۰ درصد مردم با برخورد قضایی و کیفری مخالف بودهاند و این خود مهم است. خدا را شکر الآن گشت ارشاد نداریم یا دستکم من ندیدهام که داشته باشیم...
ماجرایی کلینیک ترک بدحجابی را هم من نخستین بار در فضای مجازی دیدم و به گمانم خیلی بد بود و صد البته هم کسی مسئولیت آن را بر عهده نگرفت. واقعا خیلی عجیب بود! استفاده ار واژه«کلینیک» واقعا ناخوشایند بود...»
وی همچنین عنوان کرد: «شخصاً با تجمع کنندگان علیه بی حجابی گفتوگویی نداشتهام. اما خیلی حرفها در بسیاری از جمعها بوده که در گروههای مختلف و گاه میان بستگان دیدهام و شنیدهام... کسانی فکر میکنند رفتارهای سلبی و سفت جواب میدهد. مثلاً یکی از بستگان گفت من نمیتوانم و شما باید به من کمک کنید. او گفت من نمیتوانم به فرزندم بگویم که باید این پوشش را داشته باشی و شما باید در این زمینه به من یاری برسانید. اگر شما سخت بگیرید کار من راحت میشود. من گفتم تو که مادر هستی یا تو که خالهاش هستی و این قدر صمیمیت، عشق و مهر بین شما و آن جوان وجود دارد اما در عین حال نمیتوانید سر این موضوع گفتوگو کنید و با هم به نقطه اشتراکی برسید؛ حال چه انتظاری داری که ما با توسل به زور و اجبار کاری کنیم که او نه تنها از من بلکه از ۱۰۰ چیز دیگر هم عبور کند؟!
البته گفتوگو همواره وجود دارد و ما منکرش نمیشویم.»
بهروزآذر تأکید کرد: «در یکی از سفرهایی که به حرم حضرت شاهچراغ(ع)، جامعههای متدین را میدیدم که نسبت به موضوع حجاب دغدغهمند بودند و صد البته که حق هم داشتند. آنها از این قضیه ناراحت بودند و من هم آن را درک میکنم. اما به آنها پاسخ دادم و گفتم، آن دختر هم دختر ایران است. مگر حاج قاسم نگفت همهشان بچههای خودمانند؟ اینکه من بخواهم او را جریمه کنم و بگویم تو از ایران عزیز ممنوع الخروج هستی، درست است؟ آیا او اصلاً به سنی رسیده است که من به او بگویم از ایران عزیز خارج شو؟ ایرانی که نمیخواهم او از آن خارج شود. به هر حال جامعه باید احساس رضایت کند و یافتن نقطه تعادل این دو گروه کار راحتی نیست.»