همشهری آنلاین: بابک حمیدیان اولین بار با در تئاتر با مرحوم آتیلا پسیانی همکاری کرد و در طول فعالیتش در تئاتر در نمایش هایی چون «مکبث»، «ویتسک»، «خانه سربی»، «می سی سی پی نشسته میمیرد» و... بازی کرد.
• اولین حضور بابک حمیدیان در عرصه سینما با فیلم قدمگاه به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور و فیلم مزرعه پدری ساخته رسول ملاقلی پور شروع شد و همان زمان در جشنواره فیلم فجر توانست موفقیتهایی به دست آورد.
• حمیدیان در فیلمهایی چون «طبل بزرگ زیر پای چپ» و «بیپولی» در نقشهای مکمل حاضر شد و او با بازی در فیلم «هیس دخترها فریاد نمیزنند» پوران درخشنده دیده شد و توانست نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن انجمن منتقدان سینمای ایران در سال ۱۳۹۲ شود.
• بابک حمیدیان در تلویزیون هم با سریال «روشناییهای شهر» کارش را شروع کرد و در ادامه با بازی در سریال های به کجا چنین شتابان در سال ۸۸، گذر از رنج ها در سال ۹۳ و بیمار استاندارد در سال ۹۴ به شهرت رسید. اخیرا نیز حمیدیان در سریال «سرزمین مادری» کمال تبریزی در تلویزیون حاضر شد. «پردهنشین»، «حیرانی» از دیگر سریالهای این بازیگران ۴۴ ساله است.
• حمیدیان در سینما بیشترین کار را نسبت به تئاتر و تلویزیون دارد، او در بیش از ۵۰ فیلم سینمایی با کارگردانان مختلف بازی کرده، آخرین بازی حمیدیان در سینما «غریب» محمدحسین لطیفی است که در نقش شهید بروجردی بازی کرد.
• حضورش در فیلمهایی با ژانر دفاع مقدس به نسبت دیگر بازیگران هم سن و سالش بیشتر است، همکاری با ابراهیم حاتمیکیا در فیلم «چ»، «به وقت شام» و «بادیگارد»؛ «سرو زیر آب» محمدعلی باشهآهنگر و «هیهات» و «۵۰ قدم آخر» اشاره کرد.
• حمیدیان سال ۹۸در فیلم «مغز استخوان» حمیدرضا قربانی در نقش حسین بازی کرد و در این فیلم با پریناز ایزدیار همبازی بود، فیلم درام اجتماعی که منتقدان این فیلم را پسندیدند.
• حمیدیان تا کنون در ۵ سریال شبکه نمایش خانگی بازی کرده که آخرین آن «ازازیل» حسن فتحی بود که این سریال خیلی به مذاق تماشاگرانش خوش نیامد. اولین کارش در شبکه نمایش خانگی بازی در سریال «عالیجناب» در نقش رامین فرازمند به کارگردانی سام قریبیان بود.
• گفته میشود بابک حمیدیان در آخرین همکاریاش با حاتمیکیا در سریال «موسی ع» بازی میکند، سریالی که هنوز ساخته نشده و نسخه سینمایی آن تا کودکی حضرت موسی روی پرده سینما رفته است.
• حمیدیان در فیلمهایی با ژانر سیاسی و جاسوسی هم بازی کرده که میتوان به «روز بلوار» و «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی اشاره کرد. «روز بلوا» یکی از سیاسیترین فیلمهای چند سال اخیر است. فیلمی که داستان یک اُستاد دانشگاه روحانی خوشنام به نام عماد را روایت میکند که در خیریهی پدرزنش هم همکاری میکند. «سیانور» داستان یک تسویهی خونین است. تسویهای ایدئولوژیک سازمان مجاهدین خلق توسط بدنهی مارکسیست حزب که شعیبی آن را کارگردان داستان سیانور در دهه ۱۳۵۰ میگذرد و محور اصلی آن زندگی عاشقانه یک زوج است که در آن دوره زمانی به تصویر کشیده میشو