از فناوری‌های RegTech تا تأمین مالی زنجیره تولید در همایش پولی و ارزی

خبرگزاری مهر شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 10:07
نشست خبری سی‌ودومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی با محور «اعتلای حکمرانی پولی و بانکی» روز شنبه ۲۰ اردیبهشت با حضور کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی، در نشست خبری روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، جزئیات سی‌ودومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی را تشریح کرد. این همایش با عنوان «اعتلای حکمرانی پولی و بانکی با نگاهی به اسناد بالادستی» در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت‌ماه، در مرکز همایش‌های بانک مرکزی برگزار می‌شود.

به گفته پرویزیان، محورهای اصلی این همایش شامل ارتقای حکمرانی در سیاست‌گذاری پولی، ارتقای حکمرانی در سیاست‌گذاری ارزی، بهبود حکمرانی در سیاست‌های تأمین مالی و اعتباری، بررسی نقش فناوری‌های نوین مالی در حکمرانی پولی، ارزی و بانکی، راهکارهای کاهش ناترازی‌ها و تقویت نظام بانکی، راهبردهای تنظیم‌گری مبتنی بر ریسک و ارتقای نظارت مؤثر، برنامه‌های اصلاح، بازسازی و گزیر در نظام بانکی و هوشمندسازی نظام تنظیم‌گری و نظارت بر عملکرد نهادهای تحت نظارت بانک مرکزی است.

او در ادامه افزود: در این رویداد، چهار سخنرانی کلیدی از سوی مقامات ارشد اقتصادی کشور ارائه خواهد شد. محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی؛ سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور؛ سید رحمت‌الله اکرمی، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی؛ و محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سخنرانان اصلی این بخش هستند.

به گفته پرویزیان، ده نشست تحلیلی در دو سالن همایش برگزار می‌شود. ترکیب سخنرانان این نشست‌ها شامل مدیران بانک مرکزی، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، مدیران ارشد نظام بانکی و دیگر کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه پولی و بانکی کشور است. همچنین ده گزارش پژوهشی به سفارش دبیرخانه همایش تهیه شده که در ابتدای نشست‌های تحلیلی ارائه خواهد شد.

او همچنین از برگزاری یازده کارگاه آموزشی در طول دو روز همایش خبر داد و عنوان کرد: این کارگاه‌ها به موضوعاتی مانند نظارت پیشینی بر افتتاح حساب و تراکنش‌های بانکی، سیاست‌گذاری پولی در شرایط ناترازی بانک‌ها، روش‌های تأمین مالی در بخش نفت و گاز، نظارت بر تعهدات ارزی، پروژه اتصال شتاب ایران به شبکه میر روسیه، مدیریت یکپارچه ریسک در بانک مرکزی، بهره‌گیری از فناوری‌های SupTech و RegTech، چالش‌های قانونی در مسیر تنظیم‌گری بانکی، بازطراحی مدل کسب‌وکار بانکی، ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تولید و جایگاه نظارت فقهی در قانون بانک مرکزی می‌پردازد.

پرویزیان در پایان به بخش مقالات علمی اشاره کرد و گفت: از مجموع ۱۶۵ مقاله ارسال‌شده به دبیرخانه، ۳۰ مقاله پذیرفته شده که از این میان، ۱۸ مقاله به‌صورت شفاهی ارائه و ۱۲ مقاله نیز در مجموعه مقالات همایش منتشر خواهد شد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.