۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شاهرود تولید می‌شود

خبرگزاری مهر شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 14:20
شاهرود- رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود این شهرستان را دارای ظرفیت مطلوب برای پرورش شتر برشمرد و گفت: ۸۰ درصد گوشت شتر استان سمنان در شاهرود تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید آقا بی کی ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه این شهرستان ظرفیت مطلوبی در پرورش شتر به لحاظ بیابان‌های جنوب آن دارد، ابراز داشت: بیشترین تعداد شتر نیز در این شهرستان واقع شده است.

وی افزود: طبق آخرین سرشماری انجام گرفته سال گذشته دو هزار و ۵۹۰ نفر شتر پرواری و شش هزار و ۴۰۰ نفر شتر داشتنی در این شهرستان آمارگیری شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود بابیان اینکه ۴۸۲ تن گوشت شتر سالانه در این شهرستان تولید می‌شود، ابراز داشت: ۸۰ درصد گوشت شتر تولیدی استان سمنان نیز در شاهرود است.

آقا بی کی در ادامه تصریح کرد: شتر داری در شهرستان شاهرود برای ۴۰۰ نفر مستقیم و ۶۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

وی افزود: به لحاظ شیر شتر نیز وضعیت مطلوب است و مصرف آن به لحاظ مواد مغذی بسیار توصیه می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.