اعلام حمایت ۲۳۱ میلیاردی معاون علمی رئیس‌جمهور از پروژه‌های دانش بنیان

خبرگزاری مهر شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 21:09
کرمانشاه- معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر ظرفیت بالای این استان در حوزه فناوری و نوآوری، از تصویب و تخصیص منابع قابل توجهی در قالب طرح‌های استانی و ملی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر حسین افشین معاون علمی رئیس‌جمهور، بعد از ظهر یکشنبه در نشست تخصصی اقتصاد دانش‌بنیان استان کرمانشاه که با حضور استاندار و جمعی از مدیران علمی و اجرایی در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، با اشاره به جایگاه برجسته استان در مسیر توسعه علم‌محور، اظهار داشت: در قالب تبصره ۱۸، سهم استانی کرمانشاه ۳۰ میلیارد تومان تعیین شده بود که تاکنون سه طرح کلان با مبالغ ۲۰ میلیارد تومان، ۵ میلیارد تومان و ۶ میلیارد تومان به تصویب رسیده و وارد فاز اجرایی شده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم ملی استان نیز به رقم ۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است، افزود: این تخصیص قابل توجه، نشانگر ظرفیت بالای استان کرمانشاه در جذب و اجرای پروژه‌های ملی با رویکرد فناورانه است و می‌تواند به‌عنوان محرکی جدی در رشد زیست‌بوم نوآوری منطقه ایفای نقش کند.

معاون علمی رئیس‌جمهور همچنین از تداوم حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان از استان کرمانشاه خبر داد و تصریح کرد: اجرای طرح‌هایی مانند شهید احمدی روشن در استان آغاز شده و در قالب این طرح‌ها، هر نخبه علمی به‌طور میانگین از ۷۵ میلیون تومان حمایت مالی برخوردار می‌شود.

دکتر افشین در ادامه نشست، به آمادگی معاونت علمی برای تقویت زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه‌های استان اشاره کرد و گفت: در صورتی که میان دانشگاه رازی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توافق رسمی صورت گیرد و مستندات لازم جهت بررسی ارائه شود، امکان اختصاص تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پیشرفته به این دانشگاه‌ها وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به نقش کلیدی پارک‌های علم و فناوری و هسته‌های پژوهشی در زیست‌بوم نوآوری کشور، اعلام کرد: ۵۰ میلیارد تومان منابع برای پشتیبانی از این بخش‌ها در استان کرمانشاه اختصاص یافته و این حمایت می‌تواند زمینه‌ساز رشد پایدار اقتصاد دانش‌بنیان در استان باشد.

افشین در بخش پایانی سخنان خود از تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک (CBC) در استان خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در جهت تسریع توسعه فناوری دانست. او گفت: این صندوق‌ها می‌توانند در ایجاد زیرساخت‌های فناورانه، جذب سرمایه و تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه نقش‌آفرینی کنند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت توسعه فناوری‌های نوین در حوزه کشاورزی و صادرات محصولات فناورانه به کشور عراق، افزود: استان کرمانشاه با توجه به موقعیت جغرافیایی و قابلیت‌های موجود، می‌تواند به پایلوت صادرات فناورانه به بازارهای غربی تبدیل شود و معاونت علمی ریاست‌جمهوری آمادگی دارد از برنامه‌های این حوزه به‌صورت هدفمند حمایت کند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.