۲۲ استان و ۴۳ شهر تنش آبی دارند

تابناک یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 00:42
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: طبق بررسی‌هایی که به صورت مستمر با رصد پایش‌ بارش‌ها داریم، در ۲۲ استان و ۴۳ شهر تنش آبی داریم.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ "هاشم امینی" روز شنبه در نشست بررسی مشکلات پروژه‌های آب و فاضلاب شهرستان ملایر افزود: در برخی نقاط کشور پنجمین سال خشکسالی را پشت سر می‌گذاریم و بارش‌ها را در برخی استان‌ها با ۳۹ درصد کاهش بارش داشتیم.

وی بیان کرد: کاهش بارش‌ها موجب تحلیل منابع آب زیرزمینی شده و بسیاری از استان‌ها و شهرهای کشور با تنش آبی مواجه هستند.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: به منظور رفع ناترازی که پیرامون خشکسالی پیش آمد، ۱۶۰ پروژه در سطح کشور تعریف کردیم که این پروژه‌ها در حال انجام است تا بتوانیم کمترین چالش را در تامین آب شرب و بهداشت مردم در شهرها و روستاها داشته باشیم.

امینی از هموطنان خواست مدیریت مصرف آب شرب را با روش‌های ساده داشته باشند تا بتوانیم تابستان را بدون چالش پشت سر بگذاریم.

وی با بیان اینکه در بازدیدهای صورت گرفته مطالبات مردم را به صورت میدانی مورد بررسی قرار می‌دهیم، افزود: امروز نیز در سفر به شهرستان ملایر مطالبات مردم در حوزه آب و فاضلاب بررسی و تصمیمات لازم در حوزه آب و فاضلاب اتخاذ شد.

اختصاص هزار میلیارد ریال اعتبار به شبکه فاضلاب ملایر

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: یکی از مطالبات دیرینه مردم شهر ملایر که بارها وکلای آنها در مجلس شورای اسلامی مطرح کردند، موضوع فاضلاب این شهر بود که مقرر شد پروژه فاضلاب شهر ملایر با سرعت بهتر و بیشتری ادامه پیدا کند.

امینی خاطرنشان کرد: در همین راستا اعتباراتی از محل تملک دارایی سرمایه‌ای که امسال ۸۰۰ میلیارد ریال است، به این پروژه مبلغی تخصیص خواهیم داد و از محل ماده ۵۶ نیز مقرر شد یک هزار میلیارد ریال به این پروژه اضافه شود.

وی با بیان اینکه اختصاص این میزان اعتبار موجب سرعت بخشیدن به پروژه و ارتقای سطح بهداشت و سلامت مردم خواهد شد، یادآور شد: بقیه شهرهای این شهرستان نیز مطالعاتش انجام شده و در تلاش هستیم از محل ردیف‌های استانی بتوانیم پروژه فاضلاب را در این شهرها ادامه دهیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: برای فاضلاب روستای حسین آباد ناظم نیز مقرر شد از محل اعتبارات ملی تخصیص داده شود و شبکه فاضلاب این روستا که نیمه تمام رها شده، به اتمام برسد.

اجرای آبرسانی ۳۷ روستای حاشیه سد کلان در اولویت

امینی بیان کرد: همچنین در خصوص موضوع آب و مشکلات این حوزه به ویژه بخش روستایی که ۳۷ روستای حاشیه سد کلان چالش‌های جدی داشتند، تصمیم‌گیری شد.

وی گفت: ما هفته‌های آینده در تهران جلسه‌ای را با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برگزار خواهیم کرد و این پروژه‌ها به سرعت آغاز خواهد شد و در صورت عدم انجام این پروژه از طریق قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، از محل اعتبارات متمرکز ملی و استانی پروژه آبرسانی ۳۷ روستای حاشیه سد کلان را در اسرع وقت اجرایی می‌کنیم.

امینی اضافه کرد: برای اجرای این پروژه در حوزه ملی رقم خوبی را اختصاص می‌دهیم و نمایندگان ملایر نیز اعتبارات خوبی از محل توازن اختصاص دادند که با تخصیص این اعتبارات، امسال عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود تا بتوانیم مطالبه جدی مردم را پاسخگو باشیم.

وی گفت: برخی از روستاهای ملایر نیز مشکلاتی در حوزه آب شرب داشتند که با تخصیص اعتبارات پروژه‌ها شروع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: مقرر شد برای فضای سبز شهر ملایر با همکاری شهرداری و شرکت آب و فاضلاب استان، بخشی از فضای سبز از آب زیرزمینی حذف شود و تامین آب و آبیاری آن به پساب منتقل شود که به منابع آب‌های زیرزمینی و توسعه فضای سبز شهری کمک می‌کند.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.