به گزارش رکنا، در چین آن ها میوه واقعی می خورند در حالی که ما فقط علف و علف های هرز می خوریم اولا مقایسه نیشکر ،نیشکر چینی بسیار نرم است که به جای استفاده از دندان حتی می توانیم آن ها را با دست هایمان بشکنیم. دوما پرتقال های چینی حتی از عسل شیرین تر است. سوما انبه های چینی بسیار بزرگ و تازه است که حتی درون آن ها دانه هم وجود ندارد.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید محققان موفق به تولید نوع جدیدی از انبه شده اند، انبه بدون هسته تایلندی نوعی از انبه است که علاوه بر داشتن طعمی شیرین و دلچسب و کیفیتی بالا، هسته ای ندارد و بسیار خوش خوراک تر است.
انبه یک میوه استوایی است که مصرف آن در بین مردم بسیار رایج و محبوب شده انبه منبع خوبی از آنتی اکسیدان است که می توان با مصرف آن انرژی مورد نیاز در طول روز را تأمین کرد.
شما با مصرف انبه دیگر نیازی به استفاده از داروهای مولتی ویتامین نخواهید داشت چرا که انبه بمبی از ویتامینها است و استفاده از آن کاملا با مصرف مولتی ویتامینها و مکملهای ویتامینه برابری می کند انبه سیستم ایمنی بدن را تا حد زیادی تقویت می کند و باعث محافظت از بدن در برابر بیماریهای خطرناک می شود.
انبه بدون هسته از ویتامین سی سرشاری برخوردار است و از این رو می تواند گلبولهای سفید بدن شما را تقویت کند و از بروز بیماریهایی مانند آنفولانزاها و سرماخوردگیها جلو گیری کند.
انبه به هضم غذا نیز کمک خوبی می کند و به دلیل آنتی اکسیدانهای موجود در خودش در واقع یک داروی ضد یبوست به حساب می آید، جالب است بدانید انبه از خاصیت ضد التهابی نیز برخوردار است.
دستگاه گوارش با مصرف انبه بسیار راحت تر عمل می کند و فعالیت خود را پیش می برد همچنین انبه منبعی از ویتامین آ می باشد که موجب تقویت چشمها و قوه بینایی می گردد.
همانطور که متوجه شدید مصرف انبه و یا انبه بدون هسته از فواید بالایی برخوردار است و همین علت موجب محبوبیت فراوان آن در بین مردم شده است.
مصرف انبه به صورت یک میوه خواص بالایی به شما ارائه می کند اما باید بدانید استفاده از اسموتیها و دسرهایی که می توان با انبه درست کرد لذتی دو چندان دارد.
به عنوان مثال شیر انبه از محبوب ترین نوشیدنیهای مورد مصرف در بین دوستداران انبه است برای درست کردن یک شیر انبه خوشمزه، ما به شیر، که به دلخواه می تواند کم چرب یا پر چرب باشد و پودر دارچین خوب، شکر، یخ و انبه تازه تایلندی نیازمندیم.
اگر تصور می کنید درست کردن این نوشیدنی مراحل زیاد و دشواری دارد سخت در اشتباهید، تنها کافیست تمام مواد اولیه را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید، استفاده از بستنی وانیلی در شیر انبه طعمی فوق العاده به آن می دهد، نوش جان.
مصرف انبه سردسیری عاری از فواید است اما باید در نظر داشت که زیاده روی در مصرف این میوه موجب عوارضی نیز می شود.
دانستیم که انبه از پتاسیم فراوانی برخوردار است که موجب تقویت سیستم عصبی، درمان گرفتگیهای عضلانی و انقباضات مانند اسپاسم عضلانی، تنظیم کردن فشار خون، جلوگیری از پوکی و نرمی استخوان و مانعی برای بروز سکته های مغزی است.
در حالت عادی وجود این مقدار پتاسیم مشکلی ایجاد نمی کند و بسیار خوب است، اما در صورتی که شما فردی مسن می باشید و یا مبتلا به بیماریهای کلیوی هستید حتما باید در صورت مصرف با یک پزشک این موضوع را در میان بگذارید.
اگر گرم مزاج هستید در مصرف انبه تعادل را رعایت کنید و حتما با مصلح مصرف کنید چرا که طبعیت بسیار گرم آن موجب آسیب به لثه ها می شود.