عکس/ چای ایرانی

مشرق نیوز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 23:41

به گزارش مشرق، برداشت برگ سبز چای در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره تابستانه و پاییزه صورت می گیرد. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه به اتمام می‌رسد. بر اساس آخرین آمار، ۵۵ هزار چایکار استان‌های گیلان و مازندران، در باغ‌هایی به وسعت ۲۵ هزار هکتار چای برداشت می‌کنند.

منبع خبر "مشرق نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.