به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: چند روز پیش هم یکی از اعضای شورای شهر درباره تکمیل ظرفیت بهشت زهرا صحبت کرد تا نشان بدهد شمارش معکوس این اتفاق نزدیک شده و مانند یک ساعت شنی، قبرها یکییکی پر شده و به روزی نزدیک میشویم که دیگر جایی برای دفن اموات تهرانی باقی نماند.
به گفته مدیران بهشت زهرا، ظرفیت این آرامستان بعد از ۵۰ سال در ماههای آینده یا آخر شهریورماه پر میشود. به همین دلیل در سریعترین زمان یا بهشت زهرا باید توسعه پیدا کند یا مناطق جدیدی برای آرامستان تدارک دیده شود.
امانی با اشاره به اینکه ۴ نقطه برای احداث آرامستان در اطراف تهران پیشبینی شده بود، میگوید:«کلاغائیه، خاوران و دو نقطه در جنوب شرق و جنوب غرب در مجموع ۴ نقطه پیشنهادی بودند. کلاغائیه یکی از زمینهایی است که برای همین کار از طرف دولت به شهرداری تحویل داد شد و سال گذشته هم زیرساختها در این خصوص در حال آمادهسازی بودند اما شنیدهها حاکی از آن است که کار متوقف شده است.»
با وجود مخالفتها به نظر میرسد ایجاد آرامستانهای جدید در نقاط مختلف شهر فعلاً و با سرعت قرار نیست به نتیجه برسد، با توجه به نگرانیها در خصوص سرعت پر شدن قبرهای خالی، چه تصمیمی به صورت ضربالاجل میتوان گرفت تا دغدغههای این حوزه را کم کند؟ این عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سؤال میگوید:«تا جایی که امکان دارد باید از ظرفیت فعلی بهره برد و در ادامه هم میتوان از ظرفیت زمینهای حرم امام(ره) برای پیشبرد کار و تعریض استفاده کرد.»
چندی قبل نیز محمد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با اشاره به اینکه موضوع توسعه آرامستان بهشت زهرا تقریباً از ابتدای دهه ۷۰ مطرح بوده، بیان کرده که مجموع مساحت آرامستانهای جدید که در نظر گرفته شده ۱۲۳۰ هکتار است. این مقدار همچنان ۵۰۰ تا ۶۰۰ هکتار کمتر از نیاز پیشبینیشده برای ۵۰ سال آینده تهران است، اما اگر این آرامستانها عملیاتی شوند، گامی مهم در حل بحران دفن متوفیان در پایتخت خواهد بود.
21302