به گزارش رکنا، شیره خرمالو یه فراورده طبیعی است که از شیرینی طبیعی و پر خاصیت میوه خرمالو به دست میاد. طبعش گرمه و مزه ای مثل عسل با طعم خیلی خوشمزه تر داره.
وقتی به شیره خرمالو فکر می کنم همش این سوال از ذهنم رد میشه که بشر چجوری متوجه شده که از شیره میوه ها میشه یه همچین چیز خوشمزه و مقوی درست کرد!؟
واقعا خدایا شکرت داره….
یه صبحانه مقوی هست و برای درمان کم خونی ، افزایش انرژی، فعال شدن سلول های عصبی، درمان رماتیسم و فشار خون، ریزش مو عالیه. برای لطافت پوست و جلوگیری از سکته قلبی هم مفید هست.
خرمالوهای کاملا رسیده رو بشورین و برگش رو جدا کنین و خوب له کنین. بریزین توی مقداری آب جوش که مقدار آب درحال جوش نصف مقدار خرمالوها باشه.
حدود 10 دقیقه هم بزنین مدام و بردارین از روی شعله و با یه صافی و یا پارچه تمیز آبش رو جدا کنین و بذارین روی حرارت تا غلیظ بشه.
نکته ۱) غلظتش خیلی مهمه؛ به آخر ویدیو دقت کنین که کف قابلمه نشون داده شده.
نکته ۲) توجه داشته باشین که خرمالوت اگر نارس و گس باشه شیره شما طعم گس وتلخی میگیره.