خسروپناه، در این بازدید ابتدا ویدئو کلیپهایی منتشر شده از شاید رئیسی را تماشا کرد و در ادامه آثار مکتوب منتشر شده درباره آیتالله رئیسی از جمله کتابهای «راز پرواز» روایت مهدی مجاهد از چهل روز آخر رئیس جمهور شهید، «دَر آستان دوُست» تجربهنگاری شهید رئیسی در تولیت آستان قدس رضوی و «روایت رئیسی» تاملی در اندیشههای حکمرانی شهید رئیسی را تورق کرد.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین ضمن ادای احترام به مقام شهید جمهور، یکی از تصاویر ماندگار شهید رئیسی در دیدارهای مردمی را بهعنوان یادبود در غرفه نصب کرد و ایشان را نمونه یک مدیر مردمی دانست.
خسروپناه: ترویج الگوی حکمرانی شهید رئیسی ضرورت دارد/ ایشان متکی بر دانش نخبگان حرکت میکرد
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه بازدید از غرفه “رئیسی عزیز ما” با بیان اینکه شهید رئیسی دارای ویژگی متعددی بود، افزود: شهید جمهور
یک الگوی حکمرانی داشت که این الگو از سایر ابعاد ایشان مهم تر بود.
او در تشریح الگوی حکمرانی شهید رئیسی گفت: با اینکه ایشان یک عالم، حقوقدان و دارای سالها تجربه موفق مدیریت در آستان قدس رضوی بود و همه اینها ارزشمند است اما آن ویژگی ایشان و آن چیزیکه باید متمرکز بر آن شویم، الگوی حکمرانی ایشان است.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شهید رئیسی در این الگو آنگاه که با یک مسئله و معضل مواجه میشد، یک فرایند تعریف میکرد که عمدتا از نظر نخبگان استفاده میکرد و سپس به دنبال اجرا آن بود لذا پیگیری مستمر میکرد.
حجتالاسلام خسروپناه، “کشف مسئله، هدف و نقشه راه” را مولفههایی دانست که در الگوی حکمرانی شهید رئیسی به عنوان یک مسیر دنبال میشد و ادامه داد: شهید رئیسی در این الگوی حکمرانی با کمک نخبگان و کارشناسان به مسئله به طور دقیق میپرداخت و سپس پیگیری میکرد و این یک الگوی بسیار مهم بود.
رئیسی شورای عالی انقلاب فرهنگی مردم را مهمترین رکن در الگوی حکمرانی شهید رئیسی دانست و تاکید کرد: شهید رئیسی معتقد بود با مشارکت مردم است که باید مسئله حل شود لذا همواره مردم را عنصر مهم رفع مسکلات میدانستند.