عباس علایی مقدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دولت یازدهم و دوازدهم به موضوع توسعه ورزش در مناطق محروم و کم برخوردار توجه ویژه داشت و اعتبارات خاصی را در این حوزه تخصیص داد.
وی اضافه کرد: با توجه به این موضوع گام های بلندی برای راه اندازی خانه های ورزش روستایی در مناطق روستایی، دور افتاده و محروم استان برداشته شد درحالیکه تا قبل از سال ۹۲ هیچ خانه ورزش روستایی در استان وجود نداشت.
این مسوول ادامه داد: راه اندازی خانه های ورزش روستایی علاوه بر تقویت نشاط و شادابی اجتماعی در میان روستاییان موجب توزیع عادلانه امکانات و توسعه ورزش همگانی و قهرمانی شد و شکوفایی استعدادهای ورزشکاران روستایی را در پی داشت.
علایی مقدم اضافه کرد:ورزشکاران روستایی استان به دنبال توجه و حمایت بیشتر مسوولان، در چندین دوره مسابقات جام خوشه چین شرکت کرده و مقام ها و مدال های رنگارنگی را برای استان به ارمغان آوردند.
وی افزود: در کنار افزایش خانه های ورزش روستایی شاهد افزایش تعداد اماکن ورزشی روستایی استان در دولت تدبیر هستیم که با افزایش ۱۶ درصدی از ۷۹ مورد به ۹۲ مورد رسیده است و باید از توجه و حمایت مسوولان در این زمینه تشکر کرد.