غذاهای محلی سریلانکا را بشناسید؛ پخت خرچنگ، ماهی و ماهی مرکب به سبک روستایی + فیلم

رکنا چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 - 10:19
رکنا: سریلانکا با طبیعت بی‌نظیر، فرهنگ غنی و غذاهای بی‌مثالش، مقصدی شگفت‌انگیز برای علاقه‌مندان به گردشگری و ماجراجویی است.
غذاهای محلی سریلانکا را بشناسید؛ پخت خرچنگ، ماهی و ماهی مرکب به سبک روستایی + فیلم

به گزارش رکنا، ویدئویی جذاب را از پخت غذاهای محلی سریلانکا با خرچنگ ، ماهی، میگو و ماهی مرکب به سبک آشپزهای حرفه‌ای در یکی از روستاهای این جزیره دیدنی مشاهده کنید.

 

 

 

 

 

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.