توضیحات رهبر فلسطینی از جزئیات مذاکرات مستقیم میان حماس و دولت ترامپ

عصر ایران چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 - 10:56
این رهبر فلسطینی اظهار کرد: مذاکرات ماه فوریه میان «آدام بوئلر» فرستاده رئیس جمهور آمریکا در امور اسرا و برخی شخصیت‌های نزدیک به حماس آغاز شدند و حامی این جریان «بشار المصری» تاجر فلسطینی و دوست بوئلر بود.

یکی از رهبران فلسطین افشا کرد که از ماه فوریه مذاکرات مستقیمی میان جمعی از رهبران حماس و فرستاده آمریکا در امور اسرا آغاز شد که به آزادی سرباز آمریکایی-اسرائیلی منجر شد.

به گزارش ایسنا، در ماه فوریه مذاکرات مستقیمی میان جنبش حماس و دولت آمریکا آغاز شد که به آزادی «عیدان الکساندر»، شهروند آمریکایی-صهیونیست منجر شد.

یکی از رهبران مقاومت فلسطین در گفت‌وگو با شبکه خبری «المیادین» جزئیاتی از این مذاکرات را افشا کرد.

این رهبر فلسطینی اظهار کرد: مذاکرات ماه فوریه میان «آدام بوئلر» فرستاده رئیس جمهور آمریکا در امور اسرا و برخی شخصیت‌های نزدیک به حماس آغاز شدند و حامی این جریان «بشار المصری» تاجر فلسطینی و دوست بوئلر بود.

این فلسطینی گفت: در آن زمان گفت‌وگوها بر آشنایی با نحوه تفکر حماس و امکان متقاعدسازی آن درمورد آزادسازی عیدان الکساندر، دیدگاه حماس درباره نقش آمریکا و رویکرد آن برای اتمام جنگ در نوار غزه متمرکز بود.

پس از این گفت‌وگوها، دیداری میان بوئلر از یک سو و جمعی از سران حماس از سوی دیگر از جمله «اسامه حمدان»، «طاهر النونو» و «باسم نعیم» ترتیب داده شد.

بعد از آن دیدار دیگری میان بوئلر و «خلیل الحیه» رئیس هیات مذاکره‌کننده فلسطین با حضور بشار المصری انجام شد.

رژیم صهیونیستی از همکاری با هر آنچه از مذاکرات حاصل شد، خودداری کرد

این مقام فلسطینی به المیادین تاکید کرد: واشنگتن خواستار آزادی الکساندر، یکی از سربازان ارتش اسرائیل در مقابل اعمال فشار برای متوقف کردن جنگ شد اما حماس بر آزادی ۲۵۰ اسیر فلسطینی پافشاری کرد.

او افزود: اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به دنبال عقد قراردادی قبل از اتحاد بود اما مداخله رژیم صهیونیستی و حمله شدید آن به بوئلر، قرارداد را پیچیده کرد و منجر به شکست آن شد.

در همین رابطه این رهبر فلسطینی تاکید کرد: اسرائیل از همکاری با هر آنچه از مذاکرات به دست آمد، خودداری کرد.

رایزنی‌ها در اواخر آوریل ازسرگرفته شدند

سپس در اواخر آوریل رایزنی‌ها میان حماس و دولت آمریکا ازسرگرفته شدند و یک آمریکایی فلسطینی الاصل از اهالی شهر قدس اشغالی به نام «بشاره بحبح» پس از گرفتن موافقتی رسمی از واشنگتن برای آغاز مذاکرات با حماس که به آزادی الکساندر منجر شد، وارد روند مذاکرات شد.

به گفته این رهبر فلسطینی، قطر و مصر نیز حماس را به پذیرش پیشنهاد آمریکا در مقابل تعهد ضمنی واشنگتن به ایفای نقشی موثر و فعال در متوقف کردن جنگ تشویق کردند.

یک کانال ارتباطی دائمی

به گفته این منبع ویژه المیادین، یک کانال ارتباطی فعال و دائمی میان حماس و دولت آمریکا وجود دارد.

این رهبر فلسطینی گفت: در حالی که بحبح طرف ارتباطی اصلی در این کانال بود، «سها عرفات» بیوه «یاسر عرفات» رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین نیز ۲ ماه قبل نقش محوری را در ایجاد این کانال میان بحبح و «غازی حمد» عضو دفتر سیاسی حماس ایفا کرد.

 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.