طرز تهیه خورش فسنجان با به

بیتوته پنج شنبه 25 اردیبهشت 1404 - 19:55

طرز تهیه خورش فسنجان با به



طرز تهیه خورش فسنجان با بِه


خورشت فسنجان با به از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توانید از انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت قلقلی و یا اردک استفاده کنید. یکی از این روش ها استفاده از به در این خورش است.

مواد لازم برای خورشت فسنجان با به :

 پیاز  ۱ عدد
 گردو ۵۰۰ گرم
 مرغ ۴ تکه
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
به ۱ عدد
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم


طرز تهیه خورشت فسنجان با به :

برای تهیه خورشت به و فسنجان ابتدا در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و گردو را در آن تفت دهید. ۲ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید برای۱۲۰ دقیقه بپزد.

در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

مرغ را به همراه رب انار به ترکیب گردو و پیاز اضافه کنید و بگذارید تا غذا جا بیافتد.
در نهایت به، نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.


نکاتی در مورد تهیه ی خورش فسنجان با به :
1- پیاز را ریز خرد کنید.
2- گردو را چرخ کنید.
3- پوست به ها را جدا کنید و آن را ورقه ورقه کنید. 

 

منبع : ashpazbashy.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.