به گزارش رکنا، نتایج مطالعهای معروف به «مطالعه بار جهانی بیماریها» (GBD) روشن کرده است که رژیم غذایی کم میوه یکی از سه عامل اصلی ایجاد بیماریهای قلبی و دیابت به شمار میآید. برای جبران این کمبود، هم باید مقدار مصرف میوهها را افزایش داد و هم به تنوع آنها توجه کرد.
دکتر برتون فریمن، استاد مؤسسه فناوری ایلینویز، ضمن اشاره به گزارشهای ارائهشده، اعلام کرد که شواهد کافی برای تأکید بر تأثیر توت فرنگی در پیشگیری از دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی و عروقی موجود است. این یافتهها ثابت میکنند که توت فرنگی میتواند بخشی از استراتژی «غذا به عنوان دارو» برای بهبود سلامتی باشد.
روبرتا هولت، محقق ارشد دانشگاه کالیفرنیا، در یک پژوهش جدید اظهار داشت که مصرف روزانه توت فرنگی تأثیر قابلتوجهی روی سلامت قلب و عروق و کاهش التهاب سیستمیک دارد؛ بهویژه برای افرادی که در معرض خطر بیماریهای قلبی قرار دارند. او بیان کرد: «توت فرنگی علاوه بر کاهش کلسترول، تاثیر شگفتانگیزی بر کاهش التهاب دارد که یکی از اصلیترین عوامل بیماریهای قلبی است.»
توت فرنگی منبعی بسیار غنی از مواد مغذی است و با داشتن فیبر، ویتامینها (خصوصاً ویتامین C) و ترکیبات گیاهی مفید، نقش مهمی در بهبود سلامت قلب دارد. افزودن توت فرنگی به اسموتیها، سالادها یا استفاده در وعدههای غذایی کوچک روزانه، هم خوشطعم است و هم مقرونبهصرفه. پیشنهاد میشود که افراد برای بهرهمندی از فواید آن، روزانه بین ۱ تا ۴ فنجان توت فرنگی مصرف کنند. این میزان مصرف به خصوص برای کسانی که خواهان بهبود سلامت قلبی و متابولیک هستند، توصیه میشود.