طرز پخت پیچاق قیمه
مواد لازم برای پیچاق قیمه :
| گوشت قیمه ای | 500 گرم |
| خلال بادام | 150 گرم |
| پیاز داغ | 1 پیمانه |
| تخم مرغ | 3 عدد |
| رب گوجه فرنگی | 1 قاشق مرباخوری |
| زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
| نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
| آبغوره | نصف پیمانه |
| روغن یا کره | به میزان لازم |
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیازها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت ها بپزند، خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه کنید وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.
پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه :
می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته