طرز تهیه پنکیک کلاسیک

بیتوته جمعه 26 اردیبهشت 1404 - 20:58

طرز تهیه پنکیک کلاسیک



 

طرز تهیه پنکیک کلاسیک

 

مواد لازم برای پنکیک کلاسیک :

آرد  یک و نیم پیمانه 
 بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پر 
شکر   سه قاشق غذاخوری (من به جای آن ۳ قاشق عسل ریختم)
 نمک  یک پنسه
تخم مرغ دو عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پنکیک کلاسیک :

ابتدا مواد خشک الک شود. سپس مواد تر مخلوط شود. مخلوط مایع به مواد خشک اضافه شود.

 

مایه بعد از استراحت در تابه نچسب با ملاقه ریخته شود وقتی سطح آن حباب زد برگردانده شود. در آخر پنکیک تان را با هر چه دوست دارید سرو کنید. من با عسل آن را شیرین کردم. مربا هم می شود نوتلا هم می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.