به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان محلات عصر جمعه در آئین اختتامیه جشنواره ملی تئاتر محلات که در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد، اظهار کرد: تئاتر خیابانی و صحنهای بستر مناسبی برای نمایش توانمندیهای هنری و گردشگری شهرستان فراهم کرد
حسن خزائیپور با اشاره به اهمیت این رویداد هنری اظهار کرد: در این دوره از جشنواره، محلات برای نخستین بار تجربه میزبانی یک رویداد فرهنگی در سطح ملی را داشت که با حضور پرتعداد گروههای تئاتری و هنرمندان از سراسر کشور همراه بود.
وی افزود: جشنواره ملی تئاتر محلات با حضور هنرمندانی از اقصینقاط کشور، فرصتی برای نمایش ظرفیتهای فرهنگی، هنری و گردشگری این شهرستان بود که قطعاً شناسایی نقاط ضعف و تلاش برای رفع نواقص میتواند مسیر برگزاری دورههای بعدی را هموارتر و حرفهایتر کند.
فرماندار محلات با اشاره به نقش مؤثر هنر در توسعه فرهنگی ادامه داد: تئاتر خیابانی و صحنهای، فرصتی کمنظیر برای معرفی جلوههای هنری و جاذبههای گردشگری محلات فراهم کرد که تلاشهای دبیرخانه جشنواره، خیران فرهنگی، هنرمندان و تمامی عوامل اجرایی که در برگزاری این جشنواره نقشآفرین بودند، قابل تقدیر است.
نگاه انقلاب اسلامی به هنر، متعالی است
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین گفت: نگاه انقلاب اسلامی به هنر، فراتر از هنر مادی و ظاهری است که هنرمندان نیز با این نگرش، هنر را در خدمت تعالی و رشد جامعه قرار دادند.
محمد جلالی افزود: معرفی ظرفیتهای فرهنگی، مذهبی و منابع انسانی شهرستان محلات از طریق ابزار هنر به اقوام و مردم مختلف اهمیت زیادی دارد.
وی اظهار کرد: محلات به عنوان پایتخت گل ایران و قطب پرورش ماهیان زینتی، ظرفیت و توانمندیهای بسیاری دارد که باید بیش از پیش شناسانده شود.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل شرایط خاص منطقهای حدود یکسوم جمعیت کشور از استانها و شهرهای همجوار در شعاع سه ساعته از این شهرستان قرار دارند، که این ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری بهشمار میرود.
وی ادامه داد: معرفی جاذبههای گردشگری محلات میتواند یکی از مأموریتهای مهم هنرمندان شرکتکننده در این جشنواره و در مسیر انقلاب فرهنگی انقلاب اسلامی باشد.
معرفی برگزیدگان سومین جشنواره ملی تئاتر محلات
به گزارش خبرنگار مهر، در آئین اختتامیه جشنواره ملی تئاتر محلات در بخش موسیقی صحنهای، رضا زیبایی و محمد ترکاشوند برای نمایش «خاک» و محمود خلیلی برای نمایش «مکبثک» مورد تقدیر قرار گرفتند که خلیلی علاوه بر تندیس و جایزه نقدی، دیپلم افتخار نیز دریافت کرد.
در بخش گریم، سعید موذنی برای نمایش «سوزنبان» و پریا بابایی برای «مکبثک» جوایز اصلی را از آن خود کردند.
در طراحی لباس، سمیه و پروشات شریفی برای «مکبثک» و نرگس زینالدین برای نمایش «نفرین روزالین» موفق به دریافت تندیس، جایزه نقدی و دیپلم افتخار شدند.
در بخش طراحی صحنه، آثاری چون «سوزنبان»، «سیم آخر» و «مکبثک» درخشش داشتند و هنرمندانی چون هاشم شمس، حسن عزیزمحمدی، شایان سلطانی، آتنا فارسیجانی و محمدجواد شریفی تقدیر شدند.
در بخش بازیگران مرد صحنهای نیز حسین جهانگیری، شایان سلطانی، فریدون رجبی، محمد رادمهر و محمدسعید فرازمند رتبههای اول تا سوم را به شکل مشترک به خود اختصاص دادند. همچنین از افشین سنگچاپ به پاس سالها فعالیت هنری تجلیل شد.
در میان بازیگران زن صحنهای، الهام احمدی برای «روتین»، محیا جباری و زهرا دلاور برای «خاک»، و مهری سلیمی نیکو و الهه کریمی موفق به کسب رتبههای برتر شدند.