در ۲۴ ساعت گذشته، حجم معاملات کل با ۱۳.۱۲ درصد افت به ۱۱۱.۱۸۸ میلیارد دلار رسید، شاخص ارزش کل بازار با ۰.۲۵ درصد کاهش به ۳.۲۴ تریلیون دلار رسید. ارزش بازار آلتکوینها نیز منفی بود، به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته، شاخص کل ارزهای غیر بیتکوینی، با ۰.۷۳ درصد افت، به ۱.۱۸ تریلیون دلار رسید و در حوالی پایینترین سطح هفتگی قرار گرفت. کارشناسان رمز ارز از اصلاح پس از صعود سخن میگویند.
آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم: فاز تثبیت
در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت بیتکوین با اندکی افت مواجه شد و به حدود ۱۰۳٬۵۵۲ دلار رسید. هرچند این ارز نزدیک مقاومت ۱۰۴٬۰۰۰ دلاری حرکت کرد، فشار فروش قابلتوجهی دیده نشد و دادههای آنچین همچنان نشان میدهند میزان سودگیری کوتاهمدت برای تضعیف روند صعودی کافی نیست.
حجم معاملات روزانه بیتکوین به ۴۳ میلیارد دلار کاهش یافته و ارزش بازار آن به حدود ۲.۰۵۷ تریلیون دلار نزدیک شده است. شاخص سلطهی بیتکوین نیز در حوالی ۶۳.۵۷ درصد قرار دارد که حکایت از تمرکز سرمایهگذاران بر این دارایی امنتر در مقایسه با سایر رمزارزها دارد.
در همین بازه، اتریوم پس از برخورد به مقاومت ۲۷۰۰ دلار، تا زیر ۲۵۰۰ دلار اصلاح کرد. این ارز هماکنون در حوالی ۲٬۴۸۰ دلار معامله میشود.
دامنه نوسان اتریوم طی هفته گذشته بین ۲٬۴۹۲ تا ۲٬۶۷۶ دلار بوده و حجم معاملات ۲۴ ساعته آن با کاهش ۱۹ درصدی به ۲۱.۱ میلیارد دلار رسید. ارزش بازار اتریوم نیز به بیش از ۳۱۰ میلیارد دلار رسیده است. کاهش حجم معاملات نشان میدهد بازار در فاز احتیاط قرار دارد.
در واکنش به لغو ناگهانی برداشتها در پای نتورک، کاربران به سیم آخر زدند!
چند روزی است اتفاق عجیبی که برای ارز پای نتورک افتاد، نقل محافل کریپتویی شده است. قیمت پای نتورک که در فاصله پنج روزه ۸ الی ۱۲ می، ۱۸۰٪ جهش کرد، بلافاصله پس از رسیدن به اوج، تمام رشد خود را پس گرفت. برخی معاملهگران این نوسان شدید را پامپی–دامپی توصیف کردند.
همزمان، گزارشهایی منتشر شد مبنی بر اینکه تیم توسعهدهنده، ساعاتی پیش از پایان دوره قفل توکنها، برداشت کاربران را بدون اطلاع قبلی لغو کرده است. این اقدام که احتمالاً برای کنترل عرضه و جلوگیری از سقوط بیشتر قیمت صورت گرفته، واکنش منفی گستردهای بهدنبال داشته است.
اگرچه در وایتپیپر شبکه آمده که مقادیر تراز اصلی تقریبی هستند و رقم نهایی هنگام انتقال محاسبه میشود، هنوز مشخص نیست چرا برداشتهای تأییدشده ناگهان ابطال شدند. در حالی که کاربران منتظر یک بیانیه رسمیاند، این اتفاق بار دیگر بحث شفافیت و مدیریت نقدینگی در پای نتورک را داغ کرده است.
ارزهای برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار
در این روز ریزشی بازار رمزارز است، دامنه سود ۳ ارز برنده محدود به ۲ درصد بود!
در ۲۴ ساعت گذشته، اولین ارز برتر بازار ارز فور (FORM) با ۲.۲۰ درصد رشد، یک رمزارز کمتر شناختهشده است. این ارز در یک روند صعودی قوی قرار دارد و بالاترین قیمت تاریخی خود را نیز پشت سر گذاشته است. ارز دکس (DEXE) با ۲.۱۴ درصد رشد، در جایگاه دوم قرار دارد. ارز هایپر لیکوئید (HYPE) نیز با رشد ۱.۴۶ درصدی خود، سومین ارز برنده امروز است. این ارز در روند صعودی پایداری قرار دارد و در حال حاضر با مقاومت ۲۷.۵ دلار در چالش است.
در آنسوی بازار دامنه زیان ۳ ارز بازنده، از ۱۵ درصد هم فراتر رفت!
در ۲۴ ساعت گذشته، ارز پای نتورک (PI) با کاهش ۲۰.۸٪ قیمت به ۰.۶۸ دلار سقوط کرد. احتمال ادامه ریزش در این ارز به علت چالشهای فاندامنتال، همچنان قوی است.
دو میمکوین بونک (BONK) و فلوکی (FLOKI) که در روزهای قبل جزو برندگان بودند، امروز با ۱۱.۶ و ۹.۹۰ درصد افت در جایگاه دوم و سوم لیست بازندگان ظاهر شدند. هر دو این ارزها در حال اصلاح در روند صعودی هستند.
بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار
در ۲۴ ساعت گذشته ارزش کل بازار رمزارزها با افت ۰.۲۵ درصدی به ۳.۲۴ تریلیون دلار رسید. حجم معاملات روزانه نیز به ۱۱۱.۱۸۸ میلیارد دلار رسید که نشاندهنده ۱۳.۱۲ درصد افت نسبت به روز گذشته است.
در همین مدت، صندوقهای ETF بیتکوین خالص ورودی ۲۶۰.۲ میلیون دلاری را ثبت کردند که نماد IBIT با جذب ۱۲۹.۷ میلیون دلار پیشتاز بود.
صندوقهای ETF اتریوم نیز در دو روز گذشته، خالص ورودی ۲۲.۲ میلیون دلاری داشتند که عمدتاً توسط محصول ETHA انجام شد. هرچند برخی تحلیلها هنوز نسبت به پایداری این روند با احتیاط صحبت میکنند، این جریانهای سنگین ورودی به ETFهای بیتکوین و اتریوم نشانهای از افزایش تمایل نهادی به بازار رمزارزهاست.
همچنین گزارشهای اخیر حاکی از آن است که موجی از سرمایهگذاران نهادی در حال بررسی فرصتهای معاملاتی میانمدت و بلندمدت در بازار رمزارز هستند که میتواند به تثبیت قیمت کمک کند.