به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن سالاری عصر شنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه استان قم با اشاره به عملکرد چهارساله هیئت جودو استان قم، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون، فعالیتهای این هیئت بر مبنای یک برنامه راهبردی چهارساله اجرا شده که نتیجه آن، رشد چشمگیر جودو در سطح ملی و منطقهای بودهاست.
وی با بیان اینکه برنامه راهبردی جدید نیز در سال جاری تدوین خواهد شد، افزود: انسجام در برنامهریزی و سیاستگذاری علمی، نقش مؤثری در تحقق اهداف چشمانداز داشته و اگر چنین الگوهایی در سایر هیئتهای ورزشی نیز دنبال شود، تحقق اهداف بلندمدت در دسترس خواهد بود.
سالاری، از کسب ۱۱۵ مدال در رقابتهای ملی و منطقهای طی چهار سال اخیر توسط جودوکاران استان قم خبر داد و گفت: این موفقیتها نشاندهنده روند رو به رشد جودو در قم است و هماکنون بیش از هزار و ۲۰۰ جودوکار حرفهای در این استان فعالیت دارند.
رئیس هیئت جودو قم با تأکید بر اینکه توسعه ورزش بانوان یکی از محوریترین اهداف هیئت در حوزه عدالت ورزشی است، اظهار کرد: کارگاههای تخصصی، دورههای آموزشی و برنامههای آمادگی برای مربیان و ورزشکاران زن با استقبال بالایی روبهرو شده و ادامه خواهد داشت.
وی افزود: کارگاه آموزشی کاتای نو کاتا ویژه بانوان، دورههای همسانسازی آموزش جودو، و برنامههای تمرینی برای نوجوانان و دختران هدفمند، از جمله اقداماتی بوده که با رویکرد ارتقای فنی بانوان برگزار شدهاست.
سالاری با اشاره به اینکه آکادمی و خانه جودوی قم از نظر تجهیزات و استانداردها جزو مراکز پیشرو کشور است، گفت: توسعه زیرساختهای جودو در استان قم با هدف ایجاد دسترسی عادلانه برای همه مناطق، بهویژه نواحی کمبرخوردار، در اولویت برنامهها قرار دارد.
وی ادامه داد: حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی و جذب مشارکتهای مردمی، یکی دیگر از راهبردهای هیئت برای تقویت بنیه مالی و پایداری برنامههای توسعهای است.
رئیس هیئت جودو قم با تشریح اهداف چشمانداز بلندمدت این هیئت، تصریح کرد: تبدیل قم به یکی از پنج قطب برتر جودوی کشور، تثبیت جایگاه ورزشی اخلاقمحور و الگوساز در سطح ملی، و توسعه کمی و کیفی رشتههای کاتا بهویژه در بخش بانوان از مهمترین اهداف ترسیمشده است.
وی دستیابی به جایگاه یکی از هشت هیئت برتر استان از نظر تعداد ورزشکار را نیز از دیگر اهداف راهبردی دانست و افزود: راهبری هوشمندانه منابع، بر پایه سیاستگذاری علمی و مشارکتمحور، در دستور کار هیئت جودو استان قم قرار دارد.
سالاری با اشاره به برگزاری بیش از ۴۰ دوره آموزشی در سالهای اخیر، خاطرنشان کرد: این دورهها شامل آموزش تخصصی قهرمانان، رژیم درمانی در ورزشهای رزمی، کارگاههای فنی ویژه مربیان و دورههای آمادهسازی برای رقابتهای ملی بودهاست.
وی گفت: دورههای آموزشی در مناطق محروم از جمله کهک، کلاسهای تربیت مربی در مدارس استان، نخستین کارگاه اندیشهورزی مربیان و همچنین برگزاری سمینار قوانین داوری و آموزش دفاع شخصی از دیگر برنامههای موفق هیأت بودهاست.
سالاری اضافه کرد: دورههای بازآموزی کاتای نو و کاتامه نو برای نوجوانان و استاژهای فنی و داوری ویژه بانوان و آقایان در سطوح استانی و ملی نیز برگزار شده که گامی مؤثر در جهت ارتقای دانش فنی خانواده جودوی قم محسوب میشود.
رئیس هیئت جودو قم در پایان با تأکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیتهای دولتی و مردمی، گفت: جودوی قم با تکیه بر روحیه پهلوانی، نشاط اجتماعی و انسجام ساختاری، گامهای بلندی برای دستیابی به جایگاه فراملی برداشته و از تمامی نهادها و ظرفیتها برای مشارکت در این مسیر دعوت میکند.