به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه اطلاعات نوشت: اعتماد به تیم وزارت خارجه با پشتیبانی از عباس عراقچی و تیم همراه وی باعث می شود که صدای واحد و قدرتمندی از عرصه سیاسی ایران به گوش برسد. توازی صداها، نشان قدرت نیست، گاهی تداعی کنندۀ ضعف و تششتت و گاهی بیانگر اختلاف و تضاد میان بازیگران داخلی است. بهتر است صدای واحد از منشاء واحد و دارای اختیارات کامل در مذاکرات گفته شود.
غم انگیز است که پول ملی و بازار ارز ایران گروگان حوالهها و صرافیهای دبی و ابوظبی باشد و ترخیص کالاهای خریداری شده یا حتی تولید شده در ایران با بسته بندی و مُهرِ مجدد در امارات و برخی دیگر از بنادر همسایه به قیمتی گزاف به کشور وارد شود و مردم ایران تاوان و کیفرش را به بهای گزاف بپردازند.
خوشبختانه اخیراً شورای نگهبان برای پیوستن ایران به کنوانسیون ژنو، یک گام مؤثر و مفید برداشت و مصوبهای مشروط را تصویب کرد که هرچند دیرهنگام بود، اما از همین نقطه هم میتوان جلوی زیان بیشتر را گرفت. ما نمیتوانیم مانند یک فرقه یا کشور جدا افتاده یا جزیره گم شده در جهان عمل کنیم. یک کشور هشتاد و چند میلیونی که به اندازه یک قاره کوچک وسعت دارد باید یک امپراتوری باشد، نه یک اقتصاد ضعیف و دولت منزوی با ارتباطات محدود.
اولویت رئیس جمهور باید ایجاد توازن در داخل و خارج باشد. در خارج، به تمام هموطنان به چشم شهروند ایران در سفارتخانهها و کنسولگریها نگریسته شود و حتی در رایزنیهای فرهنگی از هموطنان حمایت شود و عنایتی صورت گیرد تا مودت و اتحادی که سالهاست بدان نیاز داریم دوباره به قلبها بازگردد. در داخل، باید خون تازه در رگهای دولت جاری شود. برای چندمین بار خدمت دکتر پزشکیان عرض میکنم: دولت کم تحرک است. دولت را جوان و پرتکاپو کنید و ایدههای تازه و آرزوهای مردم را بی درنگ پیگیری نمایید.
اما به راستی چرا وعدۀ غیر قابل تحقق باید داده شود؟ درست مثل واردات خودرو و آزاد کردن آن که از وعدههایی بود که عملی نشد، نه خودروهای نو و نه دست دوم که مایه شرمساری ایران و ایرانی است. اما همان هم امنتر از خودروی داخلی است که سالانه بیش از جنگ غزه تلفات روی دست ملت میگذارد.