جزئیات کامل از پرونده محمد صالح، جاسوس رژیم صهیونیستی در لبنان

الف یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 - 07:06

در پی بازداشت محمد صالح به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، منابع امنیتی مطلع در گفت‌وگو با شبکه المنار، ابعاد پنهان این پرونده را افشا کردند.

به گزارش ایسنا، سال ۲۰۰۹، سال فروپاشی باندهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در لبنان توصیف شده است؛ به‌گونه‌ای که نیروهای امنیتی موفق شدند حدود صد نفر از جاسوسان را که از طوایف، مناطق و احزاب مختلف بودند، بازداشت کنند. این اتفاق نه تعجب‌برانگیز بود و نه شوکه‌کننده، چرا که لبنان سال‌هاست در وضعیت دشمنی با رژیم صهیونیستی قرار دارد و جاسوسان همواره بخشی از این نبرد بوده‌اند.

شبکه المنار گزارش داد که با این حال، پس از جنگ تموز و ترور برخی از فرماندهان مقاومت، زمزمه‌ها و گزارش‌ها درباره نفوذ انسانی در ساختار حزب‌الله افزایش چشمگیری یافت. این فضا، پرسش‌ها و اتهام‌های متعددی را به‌دنبال داشت و بازداشت محمد صالح، به‌عنوان یکی از این موارد، به موضوعی داغ تبدیل شد که تخیلات، خشم مردم و اتهام‌ها در آن به اوج رسید.

در همین زمینه، منابع امنیتی مطلع به شبکه المنار گفتند که محمد صالح یک جاسوس رژیم صهیونیستی است و در جریان بازجویی‌ها به صراحت به ارتباطش با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل و دریافت پول از آن‌ها اعتراف کرده است.

این منابع افزودند که صالح به دلیل بدهی‌های سنگینی که در اثر ضررهای مالی‌اش در معاملات بورس متحمل شده بود، به دنبال راهی برای کسب درآمد آسان رفت و مسیر خیانت را انتخاب کرد.

منابع مذکور تاکید کردند که محمد صالح پیشتر عضوی از حزب‌الله بوده، اما اطلاعاتی که پس از ترک فعالیت‌های سازمانی در اختیار داشت، محدود به مشاهدات شخصی یا شنیده‌هایش از دوستان و آشنایانی بود که برخی از آن‌ها عضو حزب بودند. او اگرچه تلاش کرد خود را به کارفرمایان اسرائیلی‌اش فردی مطلع و آماده برای افشای اطلاعات مهم نشان دهد، اما داده‌هایی که در اختیار آن‌ها قرار داد، فاقد ارزش امنیتی ویژه یا محتوای حساس بود.

در خصوص شایعاتی که درباره نقش او در شهادت برخی از هم‌رزمانش منتشر شد، منابع امنیتی این ادعاها را به‌طور قاطع رد و تأکید کردند که این تحلیل‌ها پایه و اساسی در مستندات بازجویی ندارند، به‌ویژه آن‌که شماری از این شهدا در جریان جنگ به شهادت رسیده‌اند و هیچ‌گونه ارتباطی با محمد صالح نداشته‌اند.

همچنین این منابع امنیتی تصریح کردند که تحقیقات انجام‌شده از وجود همدستان دیگر در ارتباط با صالح حکایت ندارد و شایعاتی مبنی بر دستگیری زنان در پرونده‌های مشابه نیز تکذیب شد. آن‌ها تأکید کردند که افراد مظنون به همکاری با رژیم صهیونیستی برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها یا شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، هیچ‌گونه ارتباطی با صالح ندارند.

این منابع در پایان خاطرنشان کردند که محمد صالح جاسوس رژیم صهیونیستی است، اما نه اولین نفر بوده، نه مهم‌ترین، نه خطرناک‌ترین، و نه آخرین. جاسوسان ممکن است در هر گوشه‌ای کمین کرده باشند؛ پشت زبانی در یک کافه، پیامی بی‌اهمیت در یک پیام‌رسان، یا حتی در یک گفت‌وگوی تلفنی ساده.

منبع خبر "الف" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.