طرز تهیه فاوایی غذای بهاره + فیلم

رکنا یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 - 13:53
رکنا: فاوایی که با باقالی تازه درست می‌شه یه چیز دیگه‌ست! مخصوصاً اگه تکمیلی باشه (با مخلفات)، دیگه شاهکار می‌شه! البته همین دستور رو می‌تونید با باقالی خشک هم درست کنید.
طرز تهیه فاوایی غذای بهاره + فیلم

به گزارش رکنا، اگر مایلید فاوایی را که با باقالی درست می شود امتحان کنید این فیلم را با دقت ببینید.

مواد لازم:

۴۰۰ گرم باقلای درآورده‌شده (پوست‌کنده)

۲ عدد پیاز متوسط

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۱ قاشق غذاخوری شکر

شوید

روغن زیتون بکر

برای پیاز کاراملی تکمیلی:

۱ عدد پیاز متوسط حلقه‌حلقه شده

کمی نمک

کمی روغن زیتون

 اینا رو با هم کاراملی می‌کنیم

مراحل:

باقالی های تازه رو چند دقیقه جوشوندم.

بعد داخل آب یخ انداختم و کمی صبر کردم.

پوست نازک روشون رو گرفتم.

پیاز رو توی روغن زیتون تفت دادم.

باقالی رو اضافه کردم.

نمک و شکر رو هم ریختم و روش تا اندازه‌ای که روش رو بگیره آب داغ ریختم.

در قابلمه رو بستم و گذاشتم با شعله خیلی کم پخت تا باقالی ها له بشن.

بعد با میکسر، پوره‌ صاف و لطیفی درست کردم.

توی ظرفی که کفش رو با سلفون پوشونده بودم ریختم و گذاشتم تو یخچال تا چند ساعت خودش رو بگیره.

بعد از ظرف درآوردم، از وسط مورب (اُریب) برش زدم

و با پیاز کاراملی و مقدار زیادی شوید سرو کردم.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.