به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی دهقان پور گفت: سال گذشته ۲۳۸ هزارتن گوشت مرغ در این استان تولید شد که نسبت به سه سال قبل افزایشی قریب به ۲۴ درصد داشت.
وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۰۸ میلیون قطعه بود که در سال گذشته به بیش از ۱۳۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس افزود: استان فارس پس از استانهای مازندران، گیلان و گلستان در جایگاه چهارم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.
دهقان پور با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان بیش از ۱۷۰ هزارتن در سال است، تصریح کرد: در سال جاری بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ زنده و قریب به ۱۱ هزارتن مرغ گرم با مجوز از استان فارس به سایر استانها ارسال و نیز بالغ بر ۲۰ هزارتن گوشت مرغ منجمد از این استان به سایر استانها و یا خارج از کشور صادر شده است.