به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی یکشنبه شب در مراسم «یکشنبههای شهدایی» با محوریت تجلیل از خانواده شهید «نادر شمسی دخت» در مسجد صاحبالزمان (عج) محله سادات گناوه، ضمن گرامیداشت یاد شهید شمسی دخت و سایر شهدای والامقام، به مناسبت فرارسیدن سالگرد شهادت جمعی از خادمان ملت در حادثه سقوط بالگرد در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، سخنانی ایراد کرد.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نامگذاری روز ۳۰ اردیبهشت به نام «شهدای خدمت»، افزود: این روز یادآور ایثارگریهای شهدای والامقامی همچون آیتالله شهید سیدابراهیم رئیسی، شهید امیرعبداللهیان، شهید حجتالاسلام آلهاشم و سایر عزیزانی است که در راه خدمت صادقانه به مردم و نظام اسلامی جان خود را فدا کردند.
امام جمعه گناوه با استناد به فرمایش امیرالمؤمنین (ع) در حکمت دهم نهجالبلاغه، تأکید کرد: چنان زندگی کنید که اگر از دنیا رفتید، مردم بر شما اشک بریزند و اگر زنده بودید، حضورتان موجب محبت و انس در دلها شود، این معیار، نشانه والای حیات مؤمنانه و انسان تراز انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به ویژگیهای بارز شهید رئیسی از جمله ولایتمداری، اخلاقمداری، تواضع، اخلاص، خستگیناپذیری، مردمیبودن و دفاع از قرآن و اهل بیت، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی، شهید رئیسی را با امیرکبیر مقایسه فرمودند؛ شخصیتی که در مدت کوتاه مسئولیت خود، خدماتی ماندگار و تاریخساز از خود به جای گذاشت.
حجت الاسلام رکنی حسینی همچنین با اشاره به اعلام عزای عمومی در هفت کشور جهان از جمله ترکیه، پاکستان، لبنان، سوریه، کوبا، عراق و تاجیکستان به مناسبت شهادت رئیسجمهور وقت جمهوری اسلامی ایران، این موضوع را نشانه احترام بینالمللی به خادمان ملت دانست.
امام جمعه گناوه با تاکید بر ضرورت الگوگیری مسئولان از شهدا، افزود: شهدای خدمت نهتنها در سنگر مدیریت، بلکه در میدان عمل نیز وفادارانه در مسیر آرمانهای انقلاب گام برداشتند، آنان نماد واقعی معنویت، عدالت و عقلانیت به سبک مکتب امام خمینی (ره) هستند.
در پایان، حجتالاسلام رکنی حسینی، ضمن آرزوی توفیق برای ادامهدهندگان راه شهدا، از خانواده شهید شمسی دخت تقدیر کرد و خواستار استمرار برگزاری چنین محافل نورانی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شد.
این مراسم در ادامه برگزاری آئینهای معنوی و نورانی «یکشنبههای شهدایی» در شهرستان گناه با حضور جمعی از مسئولان، روحانیون، خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، آزادگان، پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت و اقشار مختلف مردم شهیدپرور شهرستان همراه بود.
تلاوت آیاتی از قرآن کریم، قرائت زندگینامه شهید «نادر شمسی دخت»، بازخوانی خاطراتی از مجاهدتهای ایشان توسط یکی از همرزمان شهید در دوران دفاع مقدس و مداحی و مرثیهسرایی از بخشهای این آئین معنوی بود.
در پایان مراسم به رسم برنامههای یکشنبههای شهدایی، تمثال مبارک شهید به خانواده ایشان تقدیم شد.
«شهید نادر شمسی دخت» در تاریخ دوم خرداد ۱۳۴۹ در روستای «تل برج» از توابع شهرستان گناوه دیده به جهان گشود و در تاریخ چهارم دی ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۴ در جزیره سهیل به فیض شهادت نائل شد.
پیکر مطهر شهید پس از سالها توسط گروه تفحص شهدا شناسایی و در تاریخ چهارم بهمن ماه ۱۳۷۶ طی مراسم باشکوهی در گلزار مطهر شهدا گناوه در کنار همرزمان شهیدش به خاک سپرده شد.