به گزارش خبرگزاری مهر، محسن منصوری، معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری در دولت سیزدهم در جریان سفر به قم با حضور در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، دانشگاه قم و مسجد خاتمالانبیاء (ص) پردیسان، به تبیین مشی اخلاقی و مدیریتی شهید رئیسی و بیان خاطراتی از این شهید پرداخت.
وی در جمع علما و طلاب مؤسسه امام خمینی (ره)، نخست سخنانی را در تمجید از مرحوم علامه مصباح یزدی مؤسس این مؤسسه ایراد کرد و در ادامه گفت: ما مسئول در نظام جمهوری اسلامی زیاد داشتهایم اما مسئولی در تراز شهید رئیسی که حقیقتاً با اخلاص، مقام سربازی رهبر معظم انقلاب را برای خود تعریف کند، کم دیدهایم.
منصوری همچنین در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه قم با بیان اینکه اثبات کارآمدی حاکمیت دینی اصلیترین دستاورد شهید رئیسی بود، گفت: با نهضت احیای کارگاهها و کارخانجات تعطیل یا نیمهتعطیل در دولت شهید رئیسی، چند هزار مجموعه اقتصادی به چرخه تولید بازگشتند از جمله ماشینسازی تبریز، هپکو، آذرآب اراک، چوب و کاغذ شمال و …
وی افزود: تاکید شهید رئیسی بر اتمام پروژهها و طرحهای نیمهتمام که پیشرفت فیزیکی بالا داشتند بود؛ بر همین اساس دولت سیزدهم پروژههای ۱۵ ساله و ۲۰ ساله را یکی پس از دیگری به اتمام رساند. بیمارستان شهریار، اتوبان اصفهان شیراز، راهآهن سنندج همدان، آبرسانی غدیر و… از جمله این طرحها بود.
معاون رئیسجمهور شهید به قطعیهای اخیر برق و مدیریت ناترازیها در دولت قبل اشاره کرد و گفت: برخیها میگویند دولت شهید رئیسی برای اینکه برق منازل را قطع نکند، برق صنایع را قطع کرد در حالی که زمان شهید رئیسی، خاموشی برق صنایع بهمراتب کمتر از حالا بود.
به گفته منصوری، بازرسی ویژه ریاستجمهوری در دولت شهید رئیسی با تصمیم ایشان تقویت شد؛ همچنین در کنار آن، یک ستاد مبارزه با مفاسد راهاندازی شد که از ابداعات شهید رئیسی در دولت بود. این نهاد، مأمور اجرای گشت ارشاد مدیران بعنوان یکی از وعدههای شهید رئیسی بود. با رسیدگی به تعداد زیادی از گزارشات مردمی در این مجموعه، منجر به تشکیل پرونده قضائی شد و تعدادی زیادی از پروندهها نیز به نتیجه رسید.
به گفته این مقام ارشد دولت سیزدهم، با اتکا به گزارشات مردمی و بررسی آن در ستاد مبارزه با مفاسد، حدود ۲۰۰ مدیر دولتی عزل شدند.
منصوری همچنین در جمع مردم پردیسان قم در مسجد خاتمالانبیاء (ص) این شهرک، نرخ رشد اقتصادی در دولت شهید رئیسی را ۵ درصد و نرخ رشد پیش از آن را صفر درصد اعلام کرد و گفت: برخی معتقدند رسیدن به نرخ رشدهای بالا، نشدنی است و از طرفی برای رسیدن به رشد ۸ درصد، نیاز به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی در کشور داریم؛ در حالی که رشد ۵ درصدی در دولت شهید رئیسی، بدون اتکا و گره زدن اقتصاد کشور به مذاکرات با غربیها و با تکیه بر توان داخلی و اقدامات جهادی از جمله احیای ۸ هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمهتعطیل و… محقق شد.