به گزارش خبرآنلاین، «کییر استارمر» پیش از آغاز سخنرانی خود درباره نشست اخیر رهبران انگلیس و اتحادیهاروپا گفت: «ابتدا مایلم درباره اوضاع وحشتناک غزه مطلبی را بگویم. سطح رنج و درد مردم این منطقه، بهویژه کودکان بیگناهی که دوباره بمباران میشوند، کاملاً غیرقابل تحمل است. ما از تشدید حملات توسط اسرائیل وحشتزدهایم و بار دیگر درخواست خود برای آتشبس را تکرار میکنیم، زیرا این تنها راه آزادی گروگانها (اسرا) است.»
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به بیانیه اخیر رهبران فرانسه، کانادا و انگلیس بحران انسانی در غزه افزود: «ما طی روزهای اخیر با متحدان خود برای هماهنگی پاسخها تلاش کردهایم و لازم میدانم امروز بهصراحت اعلام کنم که از این تشدید اقدامات اسرائیل، بهشدت متأثر و نگران هستیم.»
نخستوزیر انگلیس در ادامه بر مخالفت دولت خود با شهرکسازیها در کرانه باختری و ضرورت افزایش چشمگیر کمکهای بشردوستانه به نوار غزه تأکید کرد. وی گفت: «تصمیم اخیر اسرائیل برای ورود مقدار پایهای از مواد غذایی به غزه، کاملاً ناکافی و غیرقابل قبول است. نباید اجازه دهیم مردم غزه از گرسنگی بمیرند.»
وی در پایان تأکید کرد: «این جنگ بیش از حد طولانی شده و تنها راهحل آن، پاسخ هماهنگ بینالمللی و توقف فوری خشونتهاست. وزیر خارجه بهزودی در پارلمان حضور خواهد یافت تا جزئیات پاسخ ما را اعلام کند.»
این اظهارات در حالی بیان میشود که همزمان با تشدید حملات خونین رژیم صهیونیستی در نوار غزه، موجی از محکومیت جهانی علیه این جنایات شکل گرفته است. رهبران سه کشور انگلیس، فرانسه و کانادا دیروز (دوشنبه) با انتشار بیانیهای مشترک، ضمن محکوم کردن سیاستهای دولت نتانیاهو در قبال غزه، خواستار پایان فوری حملات نظامی و محاصره این منطقه شده و هشدار دادند در صورت ادامه این وضعیت، اقدامات تنبیهی از جمله اعمال تحریم علیه اسرائیل در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وزرای امور خارجه ۲۳ کشور غربی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه نیز با صدور بیانیهای شدیداللحن خواستار رفع فوری محاصره غزه شدند.
به گزارش ایرنا، جنگ غزه که از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ آغاز شد، با حملات بیسابقه رژیم صهیونیستی به زیرساختهای غیرنظامی، موجب شهادت دهها هزار فلسطینی، بهویژه زنان و کودکان شده است. ارتش این رژیم طی ماههای گذشته بیش از ۱۰ هزار بمب سنگین بر سر مناطق مسکونی غزه فروریخته و همزمان، با محاصره کامل این منطقه، از ورود کمکهای انسانی جلوگیری کرده است.
با وجود تلاشهای بینالمللی برای توقف جنگ، رژیم صهیونیستی بارها توافقهای آتشبس را نقض کرده و عملیات نظامی را ادامه داده است. در تازهترین مورد، توافق سهمرحلهای که با میانجیگری قطر، مصر و آمریکا برای برقراری آتشبس و تبادل اسرا بهدست آمد، با عهدشکنی رژیم اسرائیل عملاً بینتیجه ماند. این درحالی است که ادامه حملات به رفح، جلوگیری از ورود دارو و غذا، و هدف قرار دادن نیروهای امدادی، بحران انسانی در غزه را به سطحی بیسابقه رسانده است.
۳۱۰۳۱۰