به گزارش خبرنگار مهر سیاوش آقاجانی عصر چهارشنبه در همایش «عصری با روایت خدمت» که به همت سازمان بسیج رسانه و صدا و سیمای مرکز گیلان برگزار شد، با تحلیل ویژگیهای مدیریتی شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی بر لزوم حفظ و ترویج این الگو در دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان در ابتدای سخنان خود به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: حضرت آقا در واکنش به مظلومیتهایی که پس از شهادت ایشان مطرح شد، فرمودند: دلم سوخت برای کسانی که اکنون از او تعریف میکنند، در حالی که در زمان حیاتش کمتر به او توجه میشد.
آقاجانی با اشاره به جملاتی از رهبر معظم انقلاب نظیر «زیر این آسمان، یکی از بهترین عناصر خود را از دست دادیم» و «اگر دولت ایشان ادامه پیدا میکرد، بسیاری از مشکلات کشور حل میشد»، تأکید کرد: که این سخنان عمق تأثیرگذاری شهید رئیسی بر کشور را نشان میدهند.
وی، ویژگیهای بارز مدیریتی شهید رئیسی را شامل مردمداری، خدمتگزاری بیمنت، عدالتطلبی، فساد ستیزی، سادهزیستی، پرهیز از تجملگرایی و تعامل و وفاق با سایر قوا عنوان کرد و افزود: شهید رئیسی همواره در تلاش بود تا با حضور در میان مردم و شنیدن مشکلات آنان، راهحلهای مؤثری ارائه دهد. وی با پیگیری پروژههای عمرانی و صنعتی در مناطق محروم، به دنبال ایجاد توازن توسعه در کشور بود.
مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در ادامه گفت: حضرت آقا بر لزوم توجه به مدیران جوان با رویکردهای مشابه شهید رئیسی تأکید کردهاند، اما متأسفانه در برخی موارد، این مدیران جوان با چالشهایی در مسیر خدمت مواجه میشوند. باید از این الگوها حمایت کرده و آنها را در مسئولیتهای کلیدی قرار داد.
به گفته آقاجانی، رسانهها و فعالان فضای مجازی نقش مهمی در تبیین و ترویج الگوی مدیریتی شهید رئیسی دارند و باید با ارائه گزارشهای مستند و تحلیلهای دقیق، ویژگیهای مدیریتی ایشان را به جامعه معرفی کنیم.
مدیرکل تعاون گیلان در دولت سیزدهم با تأکید بر لزوم بازنگری در الگوهای مدیریتی کشور گفت: برای پیشرفت و توسعه کشور، نیازمند مدیرانی هستیم که ویژگیهایی چون مردمداری، عدالتطلبی، سادهزیستی و تعامل مؤثر با سایر نهادها، همچون شهید رئیسی، در مسیر خدمت به مردم گام بردارند.
آقاجانی از ضعف در نهادسازی و الگوسازی در جریان انقلابی انتقاد کرد و افزود: در ساختار جریان انقلابی، سازوکار منسجمی برای شناسایی، پرورش و بهکارگیری مدیران جوان و متعهد ایجاد نشده است. در بزنگاههایی که کشور نیازمند هزاران مدیر شایسته در سطح استانها و وزارتخانهها است، اغلب بهسختی میتوان نیروهای آماده و کارآمد یافت.