همشهری آنلاین - گروه سیاسی: مقامات سیاسی و فرماندهان نظامی ایران در اقدامی کمسابقه نسبت به گمانهزنی حمله نظامی اسرائیل علیه تاسیسات اتمی ایران در رسانههای آمریکایی واکنش رسمی داشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره چرایی واکنش رسمی مقامات ایران به گمانهزنی حمله قریبالوقوع اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران در رسانههای آمریکایی گفت: این اولینبار نیست که رژیم صهیونیستی تهدید میکند، ولی آنها بهخوبی میدانند که ایران، سوریه و لیبی و عراق نیست. حمله اسرائیل به تاسیسات ایران در صورت تحقق یعنی اجرایی شدن عملیات وعده صادق ۳ که فاصله بسیار بزرگی از نظر شدت با عملیات وعده صادق ۲ خواهد داشت.
علاءالدین بروجردی گفت: ایران کشوری نیست که رژیم صهیونیستی بتواند آن را تهدید کند. خود آمریکاییها هم در واقع چنین جراتی را ندارند. رژیم صهیونیستی اگر خیلی مدعی است، فرودگاه بنگوریون خودش را مقابل حملات موشکی یک کشور معمولی در منطقه که توانمندی خاصی هم ندارد ولی توانست آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست دهد، محافظت کند. یمن توانست فعالیت فرودگاه اصلی اسرائیل را متوقف کند و آنجا را دچار مشکلات جدی کند. بنابراین صهیونیستها باید بدانند که در صورت چنین خطایی پاسخ پشیمانکنندهای دریافت خواهند کرد.
نماینده بروجرد در مجلس افزود: موضعگیریهای فرماندهان سپاه، موضعگیریهای بحق و جدی است. موضعگیری وزیر امور خارجه و نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد هم اقدام متداولی است برای اینکه درباره موازین قانونی در سطح جهان اتمام حجت کرده باشیم.
بروجردی در پاسخ به این سوال که چرا تهدیدات نظامی همزمان با مقدمهچینی و حضور ایران در دور پنجم مذاکرات با آمریکا منتشر شد، گفت: اسرائیلیها بهشدت از توافق ما با آمریکاییها نگران هستند. یکی از عوامل تخریبی مذاکرات، لابی صهیونیستی در آمریکاست. کنگره و محافل صهیونیستی در آمریکا نهایت تلاش خودشان را به کار میگیرند تا کار مذاکره با آمریکا به نتیجه نرسد. اینکه اسرائیلیها همزمان با مذاکرات ایران و آمریکا به دنبال جنگی نگه داشتن فضا هستند، بهخاطر این است که نخستوپزیر اسرائیل حیات سیاسی خودش را در ادامه بحران میبیند. اگر بحران در منطقه به پایان برسد و آرامش در منطقه حکمفرما شود، نتانیاهو جایگاهی برای خودش در ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی نمیبیند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در پاسخ به این سوال که آیا پیام تهدید اسرائیلیها را آمریکاییها در مذاکرات به ایران منتقل کردند یا خیر، گفت: خیر. اسرائیلیها معمولا موضعگیریهای علنی میکنند. آمریکا جرات نمیکند پیام تهدید اسرائیل را به ما منتقل کند. ما هیچ ارتباطی با رژیم صهیونیستی از هیچ کانالی نداریم، چون اصلا مشروعیتی برای این رژیم قائل نیستیم. ما به کشوری به نام اسرائیل قائل نیستیم و آن را قبول نداریم. هیچکس جرات نمیکند پیام رژیم جعلی و ساختگی اسرائیل را به ایران منتقل کند.
بروجردی افزود: مسئولان اسرائیلی موضعگیری و تهدید میکنند ولی تعداد دیگری از مسئولان خود آنها میگویند اگر چنین کاری صورت گیرد، خودکشی است. مدتهاست یک بههمریختگی سیاسی و امنیت در درون رژیم صهیونیستی آغاز شده است.
او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا صحبتهای نتانیاهو مبنی بر همسویی مواضع او با ترامپ به معنای موافقت آمریکا به حمله نظامی به ایران در پشت پرده گفتوگوها نیست، گفت: مدتهاست در روابط لابی نتانیاهو و لابی صهیونیستی با ترامپ زاویه ایجاد شده است. فشارهای بنیامین نتانیاهو کارساز نبوده است که آمریکا وارد گفتوگو با ایران نشود. به همین خاطر هم آنها سعی میکنند بهگونهای زاویه آشکاری که ایجاد شده است را با عناوین دیپلماتیک و تبلیغات عادی جلوه دهند.