درخشش دانشگاه گیلان در بخارست با اختراع سنسورهای پوستی نوآورانه

خبرگزاری مهر شنبه 03 خرداد 1404 - 15:23
رشت- تیم پژوهشی دانشگاه گیلان با ارائه سنسورهای پوستی فوق‌حساس مبتنی بر گرافن در رویداد بین‌المللی اختراعات بخارست ۲۰۲۵، موفق به کسب مدال طلای این رقابت جهانی و جایزه ویژه WIIPA شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم پژوهشی دانشگاه گیلان با ارائه سنسورهای پوستی فوق‌حساس مبتنی بر گرافن در رویداد بین‌المللی اختراعات بخارست ۲۰۲۵، موفق به کسب مدال طلای این رقابت جهانی و جایزه ویژه WIIPA شد.

در این رقابت علمی که با همکاری سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) و فدراسیون جهانی اختراعات (IFIA) در پایتخت کشور رومانی برگزار شد، اختراع تیم دانشگاه گیلان مورد توجه ویژه هیئت داوران قرار گرفت.

این اختراع با عنوان «سنسورهای پوستی فوق‌حساس مبتنی بر گرافن برای کاربردهای پزشکی و نظارتی» توسط «رضا انصاری خلخالی»، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان، و تیمی متشکل از سجاد عموپور رودکلی، علیرضا نوری رودسری، پویا رئوف و عرفان زارع ارائه شد.

سنسورهای طراحی‌شده قابلیت بالایی در پایش دقیق علائم حیاتی بدن مانند دما، ضربان قلب و تنفس دارند و با توجه به انعطاف‌پذیری، دقت بالا و قابلیت کاربرد در فناوری‌های پوشیدنی، می‌توانند تحولی در حوزه سلامت هوشمند ایجاد کنند.

کسب مدال طلا و جایزه ویژه WIIPA (انجمن بین‌المللی ارتقای اختراعات و نوآوری‌ها) افتخاری بزرگ برای دانشگاه گیلان و نشانه‌ای از توانمندی علمی و پژوهشی دانشمندان ایرانی در سطح بین‌المللی است. این موفقیت بار دیگر نشان داد که با سرمایه‌گذاری در علوم پایه و فناوری‌های نوین، می‌توان جایگاهی درخشان در عرصه جهانی کسب کرد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.