رتبه خانه‌های هلال خراسان جنوبی به هشتم ارتقا یافت

خبرگزاری مهر شنبه 03 خرداد 1404 - 17:41
بیرجند- دبیر کمیته کشوری راهبری و نظارت و هماهنگی خانه‌های هلال احمر کشور از ارتقای رتبه خانه‌های هلال خراسان جنوبی به رتبه هشتم کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید سپهری کیا عصر شنبه در همایش مسئولان خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در اردوگاه گزند که با حضور ۱۰۰ نفر از شهرستان‌های بیرجند، خوسف در میان، سربیشه و نهبندان برگزار شد، گفت: با وجود امکانات محدودی که خانه‌های هلال در اختیار دارند، خدمات بسیاری را تاکنون برای بهبود حال مردم در محلات و روستاها انجام داده‌اند.

وی با بیان اینکه درگذشته دو بار به خراسان جنوبی آمده‌ام و به دلیل ارائه خدمات بسیار خوب خانه‌های هلال احمر خراسان جنوبی برای سومین بار به این استان سفر کرده‌ام، افزود: مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در دوران انجام این مسئولیت به خوبی با بهره گیری از هنر برقراری تعامل و انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی استان، اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از سید حسن اسلامی دبیر کمیته راهبری، نظارت و هماهنگی خانه‌های هلال احمر خراسان جنوبی به خاطر اقدامات انجام شده در زمان تصدی این مسئولیت توسط وی که سبب شد خانه‌های هلال این استان از رتبه بیشتر بیست و هشتم کشوری در سال‌های ۱۳۹۹ تا پایان ۱۴۰۰ به رتبه هشتم کشور ارتقا یابد، تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: این مهم با انتصاب دبیر جدید کمیته راهبری، نظارت و هماهنگی خانه‌های هلال خراسان جنوبی و تعامل و تدبیر مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی عملی شد.

وی با اشاره به اینکه مسئولان خانه‌های هلال خراسان جنوبی این توفیق را با سفر زیارتی به مشهد مقدس آغاز کردند، خطاب به مسئولان خانه‌های هلال استان متذکر شد: جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی آئینه انعکاس فعالیت‌های شما است و کارکنان و پرسنل جمعیت استان امانتدار مردم هستند.

سپهری کیا در ادامه گفت: جمعیت هلال احمر در راستای یک مسئولیت بین المللی وظیفه‌ای را عهده دار شده است که در کشور در این راستا در مرکز کشور ستاد جمعیت هلال احمر و در هر استان جمعیت هلال احمر تشکیل شده و در شهرستان‌ها هم شعب جمعیت هلال احمر وجود دارد.

به گفته وی از سال ۱۳۸۲ و بعد از زلزله بم و همکاری ترکیه در این خصوص جوامع محلی در ترکیه تشکیل شد و در سال ۱۳۸۳ محله یار در محلات تهران ایجاد شد که به دلیل عدم استفاده از ظرفیت داوطلبان مغفول ماند و بعد از آن کانکس‌های امداد مدتی ایجاد شدند تا اینکه از تجربه ایجاد خانه‌های بهداشت، خانه‌های هلال در حوزه روستایی و جوامع محلی ایجاد شد که کار در آن بر اساس داوطلبانه است.

وی افزود: تا ۱۳۹۹ تصمیم بر ایجاد ۶ هزار خانه هلال شد و در سال ۱۳۹۵ در شورای عالی مدیریت کشور مصوب شد که براساس آن جمعیت هلال احمر پیگیر تشکیل خانه‌های هلال باشد که در این راستا استانداران و فرمانداران و دهیاری‌ها تشویق به ایجاد خانه‌های هلال در روستاها و شهرها شده‌اند.

خانه‌های هلال پر نفوذترین جمعیت مردمی

وی در ادامه سخنانش در این همایش یادآور شد: امین ترین و پرنفوذترین جمعیت مردمی در کشور خانه‌های هلال هستند و هلال احمر مناسب‌ترین پیوند برای قبول تاب آوری در کشور است و تا کنون ۷ هزار و ۲۶۳ خانه هلال احمر ثبت شده در کشور داریم و در سال‌های آینده دو هزار خانه هلال در روستاهای کشور باید ایجاد شود تا این خانه‌های هلال بتوانند ظرف ۷۲ ساعت قبل از ورود نیروهای امدادی اقدامات لازم را برای تاب آوری انجام دهند.

به گفته وی خانه‌های هلال موظف هستند که در اولین لحظات وقوع بحران، اطلاعات لازم را به رئیس شعبه هلال احمر ارائه کنند و با آموزش، آوار برداری، اسکان، اطفای حریق و هدایت افراد غریبه و… خدمات لازم را برای کاهش خسارت احتمالی انجام دهند.

وی در ادامه سخنانش گفت: واگذاری کار به مردم در زلزله زیرکوه سبب کمترین خسارت و ارائه خدمات مناسب‌تر به مردم شد.

ارائه بالاترین خدمات

سپهری کیا تاکید کرد: جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بالاترین خدمات را در ماه مبارک رمضان به مسافران نوروزی ارائه کردند و از این طریق خاطرات شیرینی برای مسافران ثبت شد که خراسان جنوبی در این خصوص رتبه برتر کشور را کسب کرد.

وی تصریح کرد: به جای انجام بعضی از خدمات، باید را به افراد مورد نظر یاد بدهیم تا دیگر محلات و روستاهای که خانه هلال ندارند هم اقدام به تشکیل خانه هلال کنند.

وی با بیان اینکه در انجام کارهای خیر باید با هم رقابت و همکاری کنیم، افزود: یکی از توفیقات ما این است که به نام هلال احمر می‌توانیم در موارد مختلف ورود کنیم.

دبیر کمیته کشوری راهبری و نظارت و هماهنگی خانه‌های هلال احمر گفت وظیفه ما در کمیته راهبری کشور ایجاد هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی و نظارت بر حسن انجام کار و اجرای ایده‌های شما در سطح ملی است.

افزایش تاب آوری به کمک خانه‌های هلال

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از افزایش تاب آوری مردم در بحران‌ها با کمک خانه‌های هلال خبر داد.

محمد علی کاوسی گفت: خانه‌های هلال با افزایش تاب آوری مردم در بحران‌ها کمک بسیار خوبی به کاهش خسارات و ارائه خدمات هر چه بهتر به آسیب دیدگان شده‌اند.

وی با تشکر از سعید سپهری کیا دبیر کمیته کشوری راهبری و نظارت و هماهنگی خانه‌های هلال احمر و سید حسن اسلامی دبیر کمیته استانی راهبری، نظارت و هماهنگی خانه‌های هلال احمر خراسان جنوبی به خاطر همکاری‌ها و اقدامات موثر انجام شده در حوزه خانه‌های هلال استان، افزود: در نوروز تعدادی از خانه‌های هلال خراسان جنوبی تجهیز شدند و فعالان در این حوزه در ابتدای سال جاری در شهرها و روستاها خدمات بسیار خوبی به گروه‌های مختلف مردم ارائه کردند.

شایان ذکر است که در ادامه شرکت کنندگان در این همایش در رشته‌های ورزشی دارت، تیراندازی و طناب کشی با یکدیگر به رقابت پرداختند و از نفرات برتر در رشته‌های دارت و تیراندازی و گروه برتر در طناب کشی تقدیر شد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.