به گزاش مشرق، محمدباقرقالیباف امروز یکشنبه(۴ خردادماه) در نهمین همایش بین المللی انرژیهای تجدیدپذیر که در سال همایشهای برج میلاد برگزار شد، با اشاره به روز دزفول که روز «مقاومت و پایداری» است و همچنین سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: این ایام نقطه عطفی در تاریخ کشور بوده و خواهد بود و ما در روزهایی جنگ، ابتدایی ترین امکانات را برای دفاع مقدس نداشتیم.
وی افزود: حتی برای دریافت سیم خاردار که سادهترین ابزار جنگ بود یا اسلحه سبک، تحریم بودیم، ولی ۱۸ ماه بعد با قدرتی که پیدا کردیم توانستیم خونین شهر را از رژیم بعثی عراق پس بگیریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دلیل این موفقیت ایمان به سنتهای الهی توسط رزمندگان بود، تصریح کرد: سنتهای الهی قابل تحویل و تبدیل نیستند. از طرفی تا پایان جنگ برد موثر آتش نیروهای ما حدود ۱۲ تا ۱۵ کیلومتر بود و این شرایط تا پایان جنگ ادامه داشت. اما پس از جنگ با کمک همان جوانان متولد ۷۰ و هشتادی به قدرت بزرگ موشکی در تراز پنج قدرت جهان رسیدیم که دلیل آن توجه به سنتهای الهی و مردم هستند.
قالیباف با اشاره به اختلاف در دو صنعتی که در شمال اتوبان کرج در صنعت هوافضا و خودروسازی در جنوب کرج وجود دارد، یادآور شد: در شمال اتوبان به دلیل وجود عقلانیت، خرد، خلاقیت و حضور مردم، موفق شدیم به بالاترین سطح از قدرت موشکی برسیم و در جنوب اتوبان، صنعت خودروسازی کشور وجود دارد که دلیل شرایط فعلی خودروسازی حذف مردم و دخالت دولت در صنعت خودروسازی است. در حالی که امام خمینی(ره) میفرمایند دولت در جاهایی میتواند در بخشهای مختلف کشور دخالت کند که مردم توانایی کار در آنجا را نداشته باشند.
وی اضافه کرد: اینکه به رغم برخورداری از ۹.۵ درصد انرژی فسیلی دنیا، ناترازی انرژی داشته باشیم، ریشه آن در ناترازی مدیریتی است که سبب خام سوزی، ناترازی و خام فروشی در حوزه انرژی شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای رفع ناترازی باید اولویت بندی کنیم، یادآور شد: برای آن باید در حوزه تولید و مصرف، استاندارد لازم را در نظر بگیریم و صرفه جویی در مصرف میتواند در کاهش ناترازی کشور کمک کننده باشد.
قالیباف با بیان اینکه امکان صرفه جویی ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت در روز وجود دارد، گفت: این موضوع با هوشمندسازی در تکنولوژی و مصرفه بهینه در مصارف خانگی در مدت ۴ تا ۶ ماه قابلیت اجرایی دارد. اما برای توجه به الگوی مصرف نباید از تولید غافل شد. بر همین اساس در برنامه هفتم توسعه، به بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی توجه شده است و در بهینه سازی باید تولید را به مردم واگذار کنیم.
تکمیل می شود...