تکمیل ابنیه نیروگاه زباله سوز ساری ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد

خبرگزاری مهر یکشنبه 04 خرداد 1404 - 14:11
ساری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه ۴۵۰ تنی نیروگاه زباله سوز ساری را سه هزار میلیارد ریال برای تکمیل بخش ابنیه اعلام کرد

عبدالرضا دادبود در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت نیروگاه ۴۵۰ تنی شهرستان ساری اطهار کرد: بر اساس گزارشات واصله از شهرداری شهرستان ساری و مدیر طرح، میزان پیشرفت فیزیکی کل پروژه در حال حاضر در بخش ابنیه ۹۷ درصد در بخش ورود تجهیزات ۹۷ درصد و در بخش نصب تجهیزات ابنیه ۹۱ درصد است.

وی درباره اصلی ترین تجهیزات باقیمانده برای تکمیل پروژه افزود: با توجه به درصد بالای پیشرفت فعالیت در تکمیل پروژه ،در شرایط حاضر ضرورت جدی جهت خرید سه کانتینر تابلوی LV بسیار مهم و اساسی که با تاکید جدی استاندار موضوع با جدّ و جهد در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر از بندر دبی به سمت بندرعباس در حال حمل بوده و انشاالله تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ ماه جاری به محل سایت، حمل خواهد شد.

وی درباره مستندات مالی پروژه اطهار کرد: از سال ۱۳۹۱ تا کنون مبلغ ۶۱۲ میلیارد ریال از محل منابع دولتی برای تکمیل این پروژه تخصیص داده شده است که در جدول زیر مبالغ تخصصی در سنوات مختلف قید شده است.

دادبود ادامه داد: مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل پروژه، ۲ ماه برای بخش ابنیه و ۴ ماه برای بخش تجهیزات و مبلغ مورد نیاز برای تکمیل پروژه، ۲۸۸ هزار دلار برای بخش تجهیزات (باقیمانده سهم شهرداری) و سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل و اتمام بخش ابنیه است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران درباره راه دسترسی پروژه گفت: راه دسترسی مجزا از خارج شهرک صنعتی به طول ۴ کیلومتر با تأمین منابع مالی و تملک برخی از بخش‌های معارض تا پایان آذر ماه و قبل از رسیدن ظرفیت نیروگاه به ظرفیت اسمی احداث خواهد شد و برآورد سال قبل برای اجرای این بخش حدود ۴۰ میلیارد تومان بوده و شهرداری پس از بروزرسانی هزینه‌ها و تخصیص منابع باید نسبت به انعقاد قرارداد اقدام می‌نماید.

وی درباره تأمین آب‌پروژه افزود: آب خام مورد نیاز نیروگاه در مقطع شروع راه‌اندازی، ۱۶ لیتر در ثانیه (حدود ۱۳۸۰ مترمکعب در روز) است. گزینه اصلی برای تأمین آب، آب سد شهید رجایی بوده و حفر چاه برای تأمین آب در شرایط تنش آبی در دستور کار شهرداری قرار دارد.

دادبود ادامه داد: در حال حاضر در زمینه آبرسانی، حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و حدود ۲ کیلومتر از مسیر ۵ کیلومتری انتقال آب (از سد به مخزن خاکی و از آنجا به مخزن ۱۰۰۰) انجام شده است.

وی دربارهد تأمین برق‌نیز گفت: در حال حاضر، اشتراک ۸۵۰ کیلوات برای مصارف داخلی نیروگاه و ۱.۵ مگاواتی برای راه اندازی نیروگاه خریداری شده است و برای انتقال برق تولیدی نیروگاه به شبکه سراسری، حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و در این راستا ساخت تابلوها و خرید و اجرای کابل‌های خودنگهدار انجام شده و نصب روی تیرها در حال انجام است.

دادبود تصریح کرد: در صورت پذیرش ۴۵۰ تن زباله به صورت روزانه در نیروگاه، میزان تولید برق حدود ۵ مگاوات بر ساعت خواهد بود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.