به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجتالاسلام مهدی نیلیپور ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه اصفهان پیرامون شرایط زمان غیبت اظهار داشت: دوره غیبت یا آخرالزمان از نظر تجارب و پیشبینیها یک دوره پر فتنه پیشبینی شده که مسیر دیداری و استقامت بر دین امر بسیار مشکلی خواهد شد و دوره سخت آزمون و آزمایش برای محبان اهل بیت است.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان افرود: یک پیشبینی برای مؤمنان شده است که دچار برگشت از دین خواهند شد؛ برای مثال در روایات داریم که در بخش اقتصادی، عموم مردم یا دچار رباخواری میشوند و یا غبار ربا بر زندگی آنها خواهد نشست.
وی با اشاره به اینکه در روایات داریم، در دوران غیبت اولین صفات حیا و امانت است که از امت گرفته میشود، گفت: این روایات به این معنی نیست که تسلیم شرایط شویم بلکه این موارد را پیشبینی کردهاند که خود را آماده کنیم و انتظار دوره سخت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اخلاقی و مذهبی را داشته باشیم.
نیلیپور با بیان اینکه در زمان آخرالزمان طلاق رایج و مد میشود و فرزند زمانی که پدر و مادرش از دنیا میرود شاد میشود، دیگر ویژگیهای دوره آخرالزمان را اینطور توصیف کرد: در عصر غیبت مساجد خلوت میشود و زنان مانند زنان و مردان مانند زنان میشوند؛ این پیشبینیها به این معنا است که مؤمنان باید از استقامت و صبر بالایی در دینداری برخوردار باشند وگرنه آسیبهای خانوادگی و اجتماعی برای آنها ایجاد میشود.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان بیان داشت: منتظر واقعی کسی است که آمادهباش صد درصدی داشته باشد و امید است همه ما در مواجهه با این آسیبها با صلابت و سلامت ایمانی از این مراحل عبور کنیم؛ پاداش این استقامت بشارتی برای مؤمنان است که اگر کسی در این دوره ثبات قدم داشته باشد خداوند ثواب هزار شهید از شهدای بدر و احد را به او عطا میکند.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ دو نیمه شعبان واقع شده است، افزود: مبتنی بر این دو میلاد مبارک، میتوانیم از نظر فرهنگی و معنوی سال را سال مهدویت و ولایت قرار دهیم و بین این دو نیمه شعبان برای نفوذ نور امام زمان در قلبها تلاش کنیم.
نیلیپور اظهار کرد: برای سهشنبههای مهدوی امسال و ایام نیمه شعبان، طرحهایی به نهادها، مساجد و ادارات و... پیشنهاد دادیم، جشنهای خانگی یکی از این موارد است، حالا که به دلیل کرونا نمیتوانیم اجتماع بزرگ خیابانی داشته باشیم بهترین راه مدیریت این شرایط و تبدیل آن جشنهای بزرگ به جشنهای کوچک خانگی است.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان ادامه داد: به همین منظور پرچمهایی را تهیه و توزیع کردیم، مبلغان جوان به شکل رایگان آمادگی دارند که به خانه مردم روند و جشن خانگی بگیرند؛ با ترتیب دادن جشن خانوادگی، اجازه نمیدهیم نور امام زمان(عج) در دلهایمان خاموش شود.
وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم در هر محلهای تعدادی جشن خانگی داشته باشیم، افزود: برای کودکان در جشنهای خانگی در بنیاد مهدویت نقاشیهایی تهیه کردیم که میتوانند از آن استفاده کنند.
نیلیپور با بیان اینکه معرفت ما نسبت به امام عصر یک اعتقاد و معرفت فطری است که لازم است آن را علمی کنیم، گفت: شعار «هر اصفهانی، ۲۰ ساعت آموزش مهارت مهدویت» را در دستور کار داریم، اساتید آمادگی ارائه یک تا ۲۵۰ ساعت آموزشی را دارند که خانوادهها، مساجد، ادارات، پایگاههای بسیج و... میتوانند از این فرصت استفاده کنند.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان تصریح کرد: بحث پاسخ به سؤالات و شبهات دینی را داریم که کارشناسان زبده در خدمت هستند و مردم با مراجعه حضوری یا تلفنی میتوانند پاسخ خود را دریافت کنند.
وی عنوان کرد: تلاش کنیم در این سال حداقل ماهی یک جلد کتاب مهدویت بخوانیم و دیگران را هم به کتابخوانی دعوت کنیم، در مساجد پیشبینی شده که شامهای سهشنبه نماز امام زمان(عج) بخوانند همچنین ما هم میتوانیم دعای سلامتی امام زمان(عج) را هر شب هنگام نماز بخوانیم.
نیلیپور گفت: نیمه شعبان روز مستضعفان هم است و با توجه به تأکید مقام معظم رهبری به امر مواسات، از افرادی که توانایی دارند میخواهیم در این مسیر قدم جدیتری برای سکونت، جهیزیه، امرار معاش، بهداشت و... اتفاقی صورت گیرد.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان با بیان اینکه باید جوانان را به ازدواج تشویق کنیم تا یک نسل مهدوی در ۱۴۰۰ داشته باشیم، افزود: بنا بر گفتههای مقام معظم رهبری در سالهای آینده آمار رو به پایینی پیرامون افزایش جمعیت داریم که باید با تشویق نسل ظهور را در سال ۱۴۰۰ کنیم و جوایزی قرار دهیم.
وی تصریح کرد: کسانی که در عرصه هنر میتوانند اقدام کنند در زمینه شعر، نقاشی، رسانه و فضای مجازی فعالیتی انجام دهند.
نیلیپور گفت: ۵۴ هفته مهدوی داریم که میتوانند مطالب مهدوی را در فضای مجازی گسترش دهند، افرادی که فرصت دارند که دارالمهدی تأسیس کنند آمادگی داریم که تجربه خود را به آنها منتقل کنیم تا در محلات و اداره و کارخانهها، دارالمهدی تاسیس کنید، میتوانیم مربی و سیر آموزشی و مطالعاتی هم به آنها ارائه کنیم.
مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان خاطرنشان کرد: باید سهشنبههای مهدوی را رونق علمی دهیم، در سهشنبههای مهدوی میتوانیم با خلاقیت و مشورت با افرادی که در کانونهای فرهنگی هستند همت کنیم و این روزها را رونق دهیم.
انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ر۳۰/