خبرگزاری مهر، گروه استانها- هادی دوراهکی: اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دیر با رویکردی تحولی و جهادی توانسته است طی ۲ سال گذشته روند صدور سند در مناطق شهری و روستایی این شهرستان را سرعت بخشد.
صدور بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ سند، سنددار شدن محله سیلزده جهادآباد پس از ۳۷ سال و پیشرفت کامل عملیات ثبتی در چند روستای جنوبی، نشاندهنده تغییر رویکرد و تلاش شبانهروزی کارکنان این اداره برای رفع دغدغههای مردم است.
خدمت بیوقفه حتی در ایام تعطیل
رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دیر در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تکریم اربابرجوع، تسریع در پاسخگویی و افزایش رضایتمندی مردم، در صدر برنامههای این اداره قرار دارد و ما با استفاده از همه ظرفیتهای سازمان، تلاش کردهایم به مأموریتهای خود بهعنوان بازوی اجرایی قوه قضائیه در حوزه تثبیت مالکیتها، بهخوبی عمل کنیم.
عزیز نصار یوسفی با اشاره به فعالیتهای انجامشده از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون گفت: در دو ماه ابتدایی سال جاری، با وجود تعطیلات متعدد، همکاران ما توانستهاند ۹۲۴ سند ثبتی در بخشهای کشاورزی، تجاری، مسکونی، اراضی ملی و باغات صادر کنند.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری، تعداد اسناد صادره در شهرستان دیر به ۷ هزار سند برسد که رکوردی قابل توجه در تاریخ ثبت این شهرستان است.
رشد ۵۰ درصدی خدمات ثبت در دو سال گذشته
نصار یوسفی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ سند ثبتی صادر شده، افزود: این آمار نسبت به مدت مشابه در هر سال ۵۰ درصد رشد داشته که نشاندهنده بهبود فرآیندها، کاهش بروکراسی اداری و تلاش شبانهروزی کارکنان ماست.
وی همچنین از اجرای طرح نذر خدمت در این اداره خبر داد و گفت: در ایام خاص مذهبی همچون تاسوعا و عاشورا، پرسنل اداره به صورت نوبتی و داوطلبانه در اداره حضور مییابند تا خدمات ثبتی به مردم حتی یک روز هم متوقف نشود.
رئیس اداره ثبت اسناد و املاک دیر با اشاره به ارتباط مستقیم این نهاد با مراجع قضائی گفت: در بسیاری از موارد قضائی که نیاز به ارائه وثیقه ملکی برای آزادی موقت متهمین وجود دارد، همکاران ما حتی در ساعات غیراداری و ایام تعطیل، آماده صدور آنی گواهیهای ثبتی و استعلامات هستند.
باز شدن قفل جهادآباد پس از سه دهه انتظار
وی یکی از اقدامات مهم این اداره را حل مشکل ثبتی محله جهادآباد بخش بردخون دانست و تصریح کرد: پس از سیل سال ۱۳۶۶، ساکنان این محله بهدلیل نداشتن سند رسمی با مشکلات عدیدهای مواجه بودند. با دستور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر و پیگیری مداوم در سال گذشته، سند بیش از ۲۰۰ پلاک ثبتی صادر و به مردم تحویل داده شد.
روستاهایی که سنددار شدند
نصار یوسفی به پیشرفت صدور اسناد مالکیت در مناطق روستایی اشاره کرد و افزود: در روستاهای شهنیا، مغدان، آبکش و بردخون کهنه عملیات ثبتی بهصورت کامل در حال انجام است. همچنین در روستای جاشک، سند تکبرگ برای تمام پلاکها صادر شده است که یک دستاورد مهم در تثبیت مالکیتهای مردمی بهشمار میرود.
رئیس ثبت اسناد و املاک دیر با قدردانی از حمایتهای مستمر مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر تأکید کرد: توسعه عدالت ثبتی، تأمین امنیت حقوقی شهروندان و پاسخگویی سریع به درخواستهای مردمی، مهمترین مأموریتهای ماست و تا تحقق کامل این اهداف از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.