به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر ظاهری اظهار کرد: کمیته امداد حضرت امام (ره) به دستور مقام معظم رهبری و اجرای سیاست چابکسازی روند افزایش ساختار اداری خود را متوقف و به ایجاد مراکز نیکوکاری باهدف سپردن کار مردم به مردم روی آورد.
وی افزود: بر همین اساس کمیته امداد استان قزوین با ایجاد مراکز نیکوکاری متشکل از خیرین، نیکوکاران و فعالان اجتماعی در محلات، مساجد، ادارات گام بلندی در استفاده از ظرفیت مردمی در کمک به نیازمندان برداشت و در حال حاضر ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در استان قزوین در حال خدمترسانی به نیازمندان هستند.
وی ادامه داد: یکی از اهداف این مراکز نیکوکاری تسریع در خدماترسانی و شناسایی دقیق نیازمندان است باشد؛ چون اعضای از نیکوکاری از معتمدین محلی و خیرین هستند و این کار با دقت بیشتری انجام میشود بهطوری که با تلاش این خیرین درآمدهای مراکز نیکوکاری در سرفصل نقدی ۱۰۳ درصد و در سرفصل کالا ۱۶۰ درصد تحقق برنامه داشته است.
ظاهری عنوان کرد: رشد ۳۱ درصدی در سرفصل نقدی و ۸۲ درصدی در سرفصل کالا در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل نشان از اقدامات ارزنده مراکز نیکوکاری در برطرف نمودن نیازهای مراجعهکنندگان به مراکز نیکوکاری دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین عنوان کرد: از دیگر فعالیتهای مشترک بین کمیته امداد و مراکز نیکوکاری انجام همافزایی برای تأمین نیازهای نیازمندان است که با تعامل خوبی که با مراکز نیکوکاری و استفاده از ظرفیت خیرین به وجود آمده است ۲۷۳ درصد رشد در بخش همافزایی برای تأمین مسکن، اشتغال، ایجاد فضای جانبی، تهیه لوازم ضروری و تأمین سایر نیازهای خانوادههای ولینعمت داشتیم.
ظاهری بیان کرد: تعاملات کمیته امداد منوط به مراکز نیکوکاری نیست؛ بلکه ایجاد فضای همکاری و تعامل با ۱۷ مؤسسه خیریه در استان از دیگر اقدامات کمیته امداد در استفاده از ظرفیت خیرین در رفع مشکلات مددجویان است.