به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان مقیمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال، سرمایهگذاری و هماهنگی ایجاد بازارچههای محلی اظهار کرد: توسعه بازارچههای محلی بهعنوان بستری برای معرفی فرهنگ بومی و محصولات کشاورزی منطقه حائز اهمیت است.
مقیمی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد جمعیت شهرستان شفت روستایی و تولیدکننده محصولات کشاورزی است، گفت: محور اصلی اقتصاد شهرستان کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک محلی است و سرمایهگذاری هدفمند در این بخش ضروری است.» وی افزود: «در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید، دستگاههای ذیربط باید برنامهریزی منسجم برای حل مشکلات حوزه کشاورزی انجام دهند.
فرماندار شفت با بیان اینکه حوزه گردشگری ظرفیت مهمی برای ایجاد اشتغال و ارتقای معیشت مردم شهرستان است، اظهار داشت: نقطه تلاقی کشاورزی و گردشگری در برگزاری جشنوارهها و بازارچههای سنتی و محلی نمایان میشود و با توجه به سنتی بودن شهرستان، باید از این فرصتها بهخوبی بهره برد.
مقیمی تأکید کرد: ایجاد بازارچههای دائمی میتواند محصولات تولیدی روستاهای شهرستان را به گردشگران معرفی کند و در حل مسائل اشتغال و معیشت نقش مؤثری ایفا نماید.
وی همچنین تصریح کرد: شفت ظرفیتهای مناسبی برای سرمایهگذاری و توسعه اشتغال دارد و باید زیرساختهای لازم برای رشد اقتصادی فراهم شود تا شهرستان بتواند از وضعیت کنونی خارج شود.
فرماندار شفت افزود: این شهرستان در بخشهای کشاورزی، زیارتی و سیاحتی پتانسیلهای چشمگیری دارد که نیازمند برنامهریزی هماهنگ دستگاههای اجرایی است.
مقیمی ادامه داد: با برنامهریزی دقیق میتوان تولید محصولات کشاورزی را افزایش داد و مشکلات معیشتی روستاییان را کاهش داد.» وی خواستار بهرهگیری از ظرفیتهای دهستانها، دهیاریها و شوراهای اسلامی برای ایجاد غرفههای محصولات کشاورزی شد و گفت: «برندسازی محصولات محلی میتواند گردشگران بیشتری را جذب و موجب توسعه اقتصاد محلی شود.
فرماندار شفت گفت: باید از ظرفیت دهیاران و شوراها استفاده کنیم تا بازارچههای سنتی در روستاهای تولیدکننده محصولات محلی راهاندازی شود و ایجاد غرفههای صنایع بومی به اشتغال و درآمدزایی مردم شهرستان کمک شایانی کند.