تدوین زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی به عنوان یکی از راهبردهای کلان در حوزه حمایت‌های اجتماعی است

خبرآنلاین چهارشنبه 07 خرداد 1404 - 19:04
دکتر نسیمی، سرپرست بهزیستی استان در دیدار با دکتر صمیمیان، فرماندار شهرستان سمنان، که با همراهی معاون مشارکت های مردمی و توسعه ظرفیت های اجتماعی و مدیر بهزیستی شهرستان سمنان بود، بر گسترش همکاری‌های بین بخشی و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی برای ارتقای سطح خدمات به جامعه هدف تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،در این دیدار، دکتر صمیمیان با تبریک انتصاب دکتر نسیمی به عنوان سرپرست بهزیستی استان و با اشاره به اینکه ایشان از فرزندان شایسته استان هستند، نگاه خدمت‌محور و متعهدانه وی را در مسیر توانمندسازی گروه‌های هدف سازمان، قابل تقدیر دانست.

فرماندار سمنان با تأکید بر اینکه ملاک انتخاب و همکاری در شهرستان، مسائل سیاسی نیست بلکه خدمت صادقانه به مردم است، گفت: معرفی هرچه بیشتر خدمات و مأموریت‌های بهزیستی به عموم مردم از ضرورت‌های حوزه اجتماعی است و فرمانداری آماده حمایت همه‌جانبه از بهزیستی در این مسیر است.

وی همچنین با اشاره به لزوم هم‌افزایی میان نهادهای حمایتی در توزیع خدمات و سبد کالا، خواستار توجه مدیران کل به تفکیک شهرستانی در تخصیص اعتبارات استانی شد.

در ادامه این نشست، دکتر نسیمی، سرپرست بهزیستی استان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت خدمات در شهرستان سمنان اعلام کرد: هم‌اکنون بیش از ۵ هزار نفر در شهرستان سمنان تحت حمایت مستقیم بهزیستی قرار دارند و این سازمان با بیش از ۱۷۰ نوع خدمت تخصصی، اجتماعی، توانبخشی و پیشگیرانه، در تلاش است تا به اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند خدمات جامع ارائه دهد.

وی افزود: طی سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار خدمت به مردم استان سمنان از طریق واحدهای مختلف بهزیستی ارائه شده است که جا دارد ضمن تقدیر از حمایت‌های فرمانداری تاکیدی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و بین‌بخشی در راستای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی داشت.

نسیمی در ادامه: در چارچوب برنامه‌های تحولی سازمان بهزیستی کشور، تدوین «زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی» به عنوان یکی از راهبردهای کلان در حوزه حمایت‌های اجتماعی، با محوریت بهزیستی آغاز شده است که برای حمایت مؤثرتر از اقشار آسیب‌پذیر، باید همه ظرفیت‌های موجود در جامعه را در کنار یکدیگر قرار داد که هدف از تدوین زیست‌بوم مسئولیت اجتماعی تجمیع و هدفمندسازی مشارکت نهادهای دولتی، مردمی، خیریه‌ها، نهادهای مدنی و بخش خصوصی است.

سرپرست بهزیستی استان : با این اقدام تحولی، می‌توانیم از پراکندگی و موازی‌کاری در ارائه خدمات اجتماعی جلوگیری کنیم، منابع را به‌درستی مدیریت کنیم و در نهایت اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی را تقویت نماییم. این زیست‌بوم بستری خواهد بود برای ارائه خدمات یکپارچه، هوشمند و مؤثر در سراسر کشور و استان سمنان که با اجرای این برنامه در استان سمنان به الگویی پیشرو در مشارکت‌پذیری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی تبدیل خواهیم شد. ما باور داریم که توسعه اجتماعی بدون مشارکت واقعی مردم، خیرین و سایر بازیگران اجتماعی ممکن نیست و این مسیر نیازمند هم‌افزایی و اعتماد متقابل است.

46

منبع خبر "خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.