باقلوای ترکی یا باقلوای استانبولی، جایگاه ویژه در شیرین کردن کام مردم در اعیاد دارد.
به گزارش کاملی خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، باقلوای ترکی یا استانبولی با خمیر مخصوص از آرد گندم به نام یوفکا با افزودنیهایی همچون، شکر، عسل، پسته گردو و روغن حیوانی که از مناطق مختلف ترکیه تهیه میشود، در کارگاههای مخصوص، روزانه تولید و به مشتریان عرضه میشود.
باقلوای استانبولی در انواع مختلف گردویی، پستهای به اشکال مختلف در هر شیرینی فروشی و یا فروشگاههای مواد غذایی به چشم میخورد. در ترکیه به باقلوا یا هر فرآورده غذایی که طعم شیرین داشته باشد، تاتلی بمعنای لذیذ هم گفته میشود. باقلوای ترکیه در بیشتر جاها به باقلوای استانبولی معروف است، اما خاستگاه اصلی آن در شهرهای جنوب شرقی آناتولی است
بهترین نوع باقلوای استانبولی در داخل ترکیه به نام باقلوای شهر غازی انتب معروف است.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.