با این خوراکی‌ها به جنگ گرمازدگی بروید

اقتصادنیوز یکشنبه 11 خرداد 1404 - 08:29
اقتصادنیوز: متخصص تغذیه بر اهمیت مصرف مایعات و میوه‌های آب‌دار در فصل تابستان و برای پیشگیری از گرمازدگی تاکید کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب در فصل تابستان و پیشگیری از گرمازدگی توصیه‌هایی ارائه داد و گفت: نوشیدنی‌ها و خوراکی‌هایی که در این فصل مصرف می‌شوند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی افراد به‌ویژه در روزهای گرم سال دارند.

وی با تأکید بر اهمیت مصرف مایعات گفت: مایعات، به‌ویژه برای کودکان، که بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد وزن بدن‌شان را آب تشکیل می‌دهد، حیاتی هستند و بهترین مایعات، شیر، دوغ و همچنین مصرف انواع میوه‌ها است.

کشاورز ادامه داد: میوه‌ها معمولاً بین ۸۰ تا ۹۰ درصد از ترکیب‌شان را آب تشکیل می‌دهد و بخشی از ارزش تغذیه‌ای آن‌ها به همین دلیل است، بنابراین توصیه می‌شود که به جای آب‌میوه، خود میوه مصرف شود، چرا که هنگام گرفتن آب میوه، بخش اعظم ویتامین‌ها و عناصر معدنی در تفاله باقی می‌ماند.

وی خاطرنشان کرد: میوه می‌تواند در میان‌وعده صبح، عصر، بعد از شام و حتی آخر شب مصرف شود. میوه‌هایی مانند خربزه، هندوانه، طالبی، ملون و سایر میوه‌های آب‌دار بهترین انتخاب‌ها در این فصل هستند و این توصیه‌ها برای همه افراد جامعه، به‌ویژه کسانی که در هوای گرم در حال فعالیت یا کار هستند، کاربرد دارد و به کاهش احتمال گرمازدگی کمک شایانی می‌کند.

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.