به گزارش رکنا، طرز تهیه کوکو سبزی و نکات تکمیلی را در ادامه فرا می گیرید.
- ترکیب سبزی کوکو خیلی مهمه گشنیز و تره بیشتر و جعفری و شوید کمتر، حتما حتما برگ سیر تازه هم بزنیید و اگر تونستید توی فصلش بگیرید و فریز کنید تا هر زمان خواستید برگ سیر داشته باشید، چون واقعا عطر و طعم میده به کوکو
- ترجیحا سبزی تازه استفاده کنید تا کوکوتون سبزرنگ قشنگ بشه و سیاه نباشه، همچنین عطر و طعم و بافت سبزی تازه کوکو رو عالی تر میکنه و سبزی یخی ممکنه کوکو بی مزه بهتون بده، حتما اگر فریزری بود آب سبزی رو با فشار بگیرید
- برای هر ۱۰۰ گرم سبزی ۱ تخم مرغ کافیه که هم وا نره و هم سبز باشه و سفید نشه
- برای یه تابه ۲۸ سانت از ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم سبزی کافیه، من ۴۰۰ می ریزم
- تخم مرغها همدمای محیط باشن که مایه کوکو سرد نباشه، اگر سرد باشه دمای تابه میاد پایین و تخم مرغ کوکو ته نشین میشه
- گردو فراوون بزنید
- زرشک رو از قبل بشورید و کامل خشک کنید که به کوکو رطوبت نده
- بیکینگ پودر هم بعضیا میزنن، من نمی زنم. به نظرم نیازی نیست زیادم پف کنه
- روغن حتما داغ داغ باشه، بعد تخم مرغ ها رو با سبزی ترکیب کنید
- مراقب باشید کوکو سبزی خیلی سریع شور میشه، نمک رو با احتیاط بزنید
- بعد از سرخ شدن سریع از روغن دربیارید و بذارید روی دستمال و بعد برش بزنید
سبزی کوکو ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۳ حبه
زردچونه و نمک و فلفل سیاه
زرشک یک سوم پیمانه
گردو نصف پیمانه
آرد سفید ۲ ق غ