طرز تهیه کوکی ارده؛ یک میان‌وعده مقوی و رژیمی

برترین‌ها جمعه 16 خرداد 1404 - 12:41
اگر به دنبال یک خوراکی شیرین هستید که به عنوان میان وعده با یک فنجان چای نوش جان کنید، ما به شما یک کوکی فوق‌العاده را پیشنهاد می‌کنیم.

همشهری آنلاین: اگر به دنبال یک خوراکی شیرین هستید که به عنوان میان وعده با یک فنجان چای نوش جان کنید، ما به شما یک کوکی فوق‌العاده را پیشنهاد می‌کنیم.

5195144

ارده یک خوراکی بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالاست که شاید خیلی ها علاقه ای به مصرف آن به تنهایی ندارند اما استفاده از این ماده غذایی در یک شیرینی می تواند افراد را ترغیب به خوردن آن است تا از خواصش محروم نشوند. لذا در این مقاله قرار است با ارده و کنجد و عسل یک کوکی خوشمزه طبخ کنیم که مطمئنیم از خوردن آن لذت خواهید برد.

مواد اولیه

مغز گردو ۱ پیمانه

مغز بادام ۱پیمانه

کنجد به میزان دلخواه

ارده ۱.۴ پیمانه

عسل ۱.۳ پیمانه

طرز تهیه

ابتدا فر را روشن می کنیم تا با دمای ۱۷۰ درجه داغ شود. ۳۰۰ گرم مغز گردو و بادام را داخل خرد کن می ریزیم تا کاملا پودر شود. در یک کاسه دیگر ارده و عسل را مخلوط می کنیم و در ادامه مغزهای پودر شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی یک خمیر سفت درست شد آن را به تکه های گرد اندازه گردو در می آوریم و در کنجد می غلتانیم و در سینی که ورق نسوز داخل آن انداختیم می چینیم. شیرینی های گرد را پهن می کنیم. با ته لیوان رویشان فشار می آوریم تا پهن شوند.

سینی کوکی را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط می گذاریم و بعد از ده دقیقه کوکی های خوشمزه ما است. دقت کنید بیش از این زمان داخل فر نماند همینکه طلایی شود کافی است. بعد از اینکه از فر درآوردید اجازه دهید خنک شود و بعد آن را از فر جدا کنید. نوش جان.

نکته طلایی

می توانید داخل مواد کمی پودر کاکائو بریزید تا رنگ کوکی ها تیره تر شود.

منبع خبر "برترین‌ها" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.