همشهری آنلاین: اگر به دنبال یک خوراکی شیرین هستید که به عنوان میان وعده با یک فنجان چای نوش جان کنید، ما به شما یک کوکی فوقالعاده را پیشنهاد میکنیم.
ارده یک خوراکی بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالاست که شاید خیلی ها علاقه ای به مصرف آن به تنهایی ندارند اما استفاده از این ماده غذایی در یک شیرینی می تواند افراد را ترغیب به خوردن آن است تا از خواصش محروم نشوند. لذا در این مقاله قرار است با ارده و کنجد و عسل یک کوکی خوشمزه طبخ کنیم که مطمئنیم از خوردن آن لذت خواهید برد.
مغز گردو ۱ پیمانه
مغز بادام ۱پیمانه
کنجد به میزان دلخواه
ارده ۱.۴ پیمانه
عسل ۱.۳ پیمانه
ابتدا فر را روشن می کنیم تا با دمای ۱۷۰ درجه داغ شود. ۳۰۰ گرم مغز گردو و بادام را داخل خرد کن می ریزیم تا کاملا پودر شود. در یک کاسه دیگر ارده و عسل را مخلوط می کنیم و در ادامه مغزهای پودر شده را به آن اضافه می کنیم. وقتی یک خمیر سفت درست شد آن را به تکه های گرد اندازه گردو در می آوریم و در کنجد می غلتانیم و در سینی که ورق نسوز داخل آن انداختیم می چینیم. شیرینی های گرد را پهن می کنیم. با ته لیوان رویشان فشار می آوریم تا پهن شوند.
سینی کوکی را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط می گذاریم و بعد از ده دقیقه کوکی های خوشمزه ما است. دقت کنید بیش از این زمان داخل فر نماند همینکه طلایی شود کافی است. بعد از اینکه از فر درآوردید اجازه دهید خنک شود و بعد آن را از فر جدا کنید. نوش جان.
می توانید داخل مواد کمی پودر کاکائو بریزید تا رنگ کوکی ها تیره تر شود.