به گزارش خبرنگار مهر، علیاکبر رنجبرزاده، نماینده مردم اسدآباد، صبح پنجشنبه در کنفرانس تخصصی گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) با اشاره به نقش بیبدیل گردشگری در transform اقتصاد و بهبود رفاه اجتماعی اظهار کرد: امروزه گردشگری موتور محرک توسعه بسیاری از کشورهای دنیا شده و ما در ایران و سایر کشورهای اکو وظیفه داریم این ظرفیت ارزشمند را برای حل مشکلات اشتغال، توزیع منابع و شهرتبخشی جهانی به مناطق کمتر شناختهشده به کار بگیریم.
وی افزود: شهرستان اسدآباد با پیشینه تاریخی کهن، جاذبههای طبیعی منحصربهفرد، چشمههای آب معدنی، کوههای سر به فلک کشیده، باغات سرسبز و مهمتر از همه مردمانی مهماننواز و فرهنگی پویا، میتواند الگویی برای معرفی مناطق جدید گردشگری در اکو شده و بسترساز عدالت اقتصادی و اجتماعی باشد.
نماینده مردم اسدآباد خاطرنشان کرد: امروز باید روستاها و شهرهای کوچک همچون اسدآباد را در مسیر برندسازی گردشگری منطقهای و جهانی قرار دهیم و این فقط با همافزایی میان کشورهای عضو اکو عملی خواهد شد.
رنجبرزاده ضمن تشریح برنامههای مجلس برای توسعه ظرفیتهای گردشگری گفت: مجلس شورای اسلامی نگاه ویژهای به موضوع عدالت سرزمینی و بهرهبرداری از فرصتهای مغفول گردشگری دارد.
وی ادامه داد: براین اساس، تسهیل قوانین سرمایهگذاری در این حوزه، حمایت از کارآفرینان گردشگری، تخصیص بیشتر بودجه به زیرساختهای حمل و نقل و اقامتگاهی، توسعه آموزشهای تخصصی، و نیز ترویج بستههای مشترک منطقهای برای جذب گردشگران خارجی در دستور کار قرار گرفته است.
رنجبرزاده ادامه داد: بر این باوریم که گسترش گردشگری، علاوه بر تحولات اقتصادی، نقشآفرینی مؤثری در نزدیکی فرهنگی، انتقال دانش بومی و تحکیم دوستی و همبستگی ملل خواهد داشت.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای اسدآباد و مناطق مشابه برای گردشگری سلامت و طبیعتگردی بیان کرد: با همکاری وزارت گردشگری و همراهی فعالان بخش خصوصی، زیرساختهایی نظیر مراکز اقامتی، آشناسازی مردم با اصول میزبانی بینالمللی، معرفی آثار ارزشمند تاریخی و توجه به ظرفیتهای سلامتمحور روستاها میتواند فرصت طلایی برای رشد توریسم سلامت و اشتغالزایی پایدار را رقم بزند.
رنجبرزاده در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدوارم نتایج این همایشها به تدوین سیاستهای راهبردی عملی بین همه اعضای اکو منتهی شود و ظرفیتهای پنهان نمونههایی چون اسدآباد در کنار اعتبار فرهنگی کشورهایی نظیر ایران، ترکیه، آذربایجان، پاکستان، قزاقستان و سایر شرکای منطقهای به ظهور و بروز برسد.