به گزارش خبرگزاری مهر، مجید کمالی افزود: واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان نیز از ۱۳۰ واحد در سال ۱۴۰۰ به ۲۳۶ واحد تاکنون رسیده است یعنی ۱۰۶ واحد در مدت این سالها به تعداد این واحدها اضافه شده است که جهش قابل توجهی را نشان میدهد.
وی با اشاره به میزان اشتغالزایی در واحدهای تبدیلی نیز بیان کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۰ تعداد اشتغال مستقیم افراد در واحدهای تبدیلی حدود سه هزار نفر بود که اکنون به بیش از ۶ هزار نفر یعنی ۲ برابر رسیده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: ظرفیت سردخانههای هرمزگان از سال ۱۴۰۰ تاکنون چندین برابر افزایش داشته است؛ یعنی از ۳۰ هزار تن به ۱۴۸ هزار تن رسید و بیشاز ۱۱۰ هزار تن ظرفیت نگهداری سردخانه بالا بوده است.
کمالی ادامه داد: همچنین پیش از این ۱۷ واحد تبدیلی در هرمزگان راکد و از چرخه فعالیت خارج شده بود که از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۹ واحد با سرمایهگذاری جدید و یا با تسهیلات بانکی بازسازی و مجدد به چرخه فعالیت بازگشته است.
وی با اشاره به اینکه واحدهای تبدیلی و غذایی استان هرمزگان در حوزه محصول خرما، زراعی، باغی، خوراک دام و طیور، شیلاتی و سردخانه در سطح استان پراکنده است، ابراز کرد: این واحدهای تبدیلی بیکاریهای فصلی و دائمی در روستاها و مناطق دوردست استان بهعنوان یکی از مشکلات عمده کشاورزان در مناطق مختلف، را تا حد زیادی کاهش داده است.